13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο Keytar RK-100 είναι εδώ

    Οι τάσεις στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής καθορίζουν και τα ανάλογα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καλλιτεχνών. Αυτή τη φορά η KORG βγάζει την επανέκδοση του RK-1, ενός guitarkeyboard, το οποίο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην δεκαετία του ‘80.

    RK-100

    Το RK-100, όπως το ονομάζει στην τωρινή του έκδοση, είναι ένα φορητό keyboard που φοριέται σαν κιθάρα και δίνει στον παίχτη την ελευθερία και την φορητότητα ενός πλήκτρου όπου πριν δεν μπορούσε να έχει. Διαθέτει μια VA γεννήτρια ήχων με 200 έτοιμα presets, ενώ περιλαμβάνει εκτός από τις κλασσικές κυματομορφές sawtooth και square και επιπλέον όπως formant, noise κ.α. Το RK-100 έχει 37 δυναμικά πλήκτρα μέσα σε ένα ξύλινο σώμα και 2 ribboncontrollers που απογειώνουν την εκφραστικότητα σε οποιοδήποτε μουσικό στυλ απαιτηθεί. Το μεγαλύτερο ατού όμως είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει με 6 ΑΑ μπαταρίες, αλλά και με τροφοδοτικό εφ’ όσον θα χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές εκτός stageΕκτός από τους υψηλής ποιότητας ήχους που διαθέτει, το RK-100 μπορεί να λειτουργήσει και σαν vocoder, αλλά και σαν audioplayer επιτρέποντας την εισαγωγή σήματος από οποιαδήποτε πηγή ήχου όπως ένα iPod

    Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι όλες με 37 μικρά πλήκτρα και 3 διαφορετικά χρώματα, λευκό, μαύρο και κόκκινο και στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται μπαταρίες, ζώνη και θήκη μεταφοράς με το λογότυπο της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles