19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το 3D που σκοτώνει. Δες τι καλό μας ετοιμάζει η Apple

    Κλασικά πράγματα. Για την Apple κυκλοφορούν μόνο φήμες και σχεδόν ποτέ επίσημες ανακοινώσεις. Μόνο τρεις ή τέσσερις φορές το χρόνο μαθαίνεις νέα τους και μετά πάλι η σιωπή.

    Τα τελευταία rumors αναφέρουν ότι οι άνθρωποι στο Cupertino πειραματίζονται με το 3D. Αυτό που γράφτηκε είναι, ότι όταν με το καλό υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία, θα αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη νέα οπτική. Είναι βέβαιοι ότι θα μας αρέσει.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 3D κάμερα της Apple θα προσφέρει ακριβέστερα χρώματα και θα αναγνωρίζει ταυτόχρονα χειρονομίες και ανθρώπινες εκφράσεις, που θα απογειώνουν τη συνολική εμπειρία.

    Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως είναι εκείνο που μιλάει για την υποστήριξη του 3D από πλήθος συσκευών και όχι μόνο από εκείνες που φέρουν το λογότυπο iOS. Με άλλα λόγια δεν αποκλείεται ακόμη και να δούμε μεμονωμένο προϊόν. Φαντάσου να έχεις Windows Desktop με Apple 3D iSight κάμερα. Χλιδή.

    Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι το πότε θα δούμε όλα αυτά τα ωραία πράγματα στην πράξη. Ίσως  προς το τέλος της χρονιάς, αλλά εσύ κράτα καλύτερα σαν επικρατέστερο σενάριο το κάποια στιγμή του χρόνου.

    Δεν σου αρέσει το 3D; Έ, κάτσε να δούμε πρώτα αυτό της Apple…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles