25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το Infocom.Cy βραβεύει την MTN για το δίκτυο κινητής HSPA+!

    Ακόμη μια αναγνώριση απέσπασε η ΜΤΝ για το σύγχρονο, γρήγορο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που ανατρέπει τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, ΜΤΝ HSPA+. H Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου Infocom.cy απένειμε στην ΜΤΝ το βραβείο Infocom.Cy Award για το Mobile Internet και την επιτυχή υλοποίηση του δικτύου ΜΤΝ HSPA+.

    Το δίκτυο κινητής ΜΤΝ HSPA+ δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο διαδίκτυο και να κατεβάσει δεδομένα με πολύ υψηλές ταχύτητες. Ο CEO της ΜΤΝ, κ. Pieter Verkade δήλωσε σχετικά: «Η αναγνώριση της ταχύτητας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας του δικτύου μας ΜΤΝ HSPA+ από την τεχνολογική κοινότητα της Κύπρου είναι πολύ σημαντική για εμάς. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε λύσεις που βοηθούν τον κύπριο καταναλωτή να εισέλθει, με τους καλύτερους δυνατούς όρους, στη ψηφιακή εποχή. Παράλληλα, υπογραμμίζουμε την αποφασιστικότητά μας να διαδραματίσουμε ηγετικό ρόλο στις τεχνολογικές εξελίξεις στη χώρα».

    Το 4o Συνέδριο Infocom.Cy πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 με τη συμμετοχή δεκάδων Ελλήνων, Κυπρίων και ξένων ομιλητών και πάνω από 500 συνέδρους από όλες τις εταιρείες της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών & των Media.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles