16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το POS Powersoft365 θα χρησιμοποιείται στο Solution Center της ΗΡ στην Ελλάδα!

    Τη λειτουργία ενός Solution Center, το πρώτο αντίστοιχο στην αγορά πληροφορικής, ανακοίνωσε πρόσφατα η αμερικανική εταιρείας HP, στο πλαίσιο των επενδύσεων στις οποίες προβαίνει η εταιρεία στη Ελλάδα.

    hp solutions

    Πιο συγκεκριμένα στο Solution Center, το οποίο θα στεγάζεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα γίνεται επίδειξη προϊόντων και λύσεων της εταιρείας για όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, οι οποίες ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών της αγοράς.

    Στο Solution Center, το οποίο είναι το πρώτο αντίστοιχο στην αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα, υπάρχουν λύσεις που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, όπως λύσεις εκτύπωσης (π.χ. managed print services, εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους, υπηρεσίες εκτύπωσης και διαχείρισης από απόσταση), σταθμούς εργασίας (workstations), λύσεις για το χώρο της λιανικής αλλά και φορητές συσκευές (π.χ.το tablet σχεδιασμένο για επαγγελματίες HP ElitePad 1000).

    Αξιοσημείωτο πάντως, είναι το γεγονός ότι το λογισμικό POS Powersoft365 που ανήκει στην κυπριακή εταιρεία PowerSoft, έχει επιλεγεί και θα χρησιμοποιείται για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών του Solution Center της ΗΡ στην Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles