18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy S5 στα Public

    Στα Public, στο Mall of Cyprus, Λευκωσία, στο My Mall, Λεμεσό και στο Kings Avenue Mall, Πάφο, είναι πλέον διαθέσιμη η «ναυαρχίδα» της Samsung το νέο Galaxy S5.

    Samsung Galaxy S5Το νέο Samsung Galaxy S5 που ξεχωρίζει από μακριά από το μοντέρνο design του, έρχεται σε μια μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών χρωμάτων όπως μαύρο του άνθρακα, μπλε electric, λευκό του πάγου και χρυσό του χαλκού, αλλα και τη Full HD 5.1’’ οθόνη του. Εσωτερικά όμως είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, αφού διαθέτει χαρακτηριστικά που οι χρήστες πάντα αναζητούσαν:

    Νέα κάμερα 16 MP με την πιο γρήγορη αυτόματη εστίαση στον κόσμο, με χρόνο μόλις 0,3 δευτερόλεπτα τραβάτε φωτογραφίες ακόμα και όταν το θέμα σας βρίσκεται σε κίνηση.

    • Λειτουργία HDR (Rich tone) για ακόμα πιο φωτεινές και ζωντανές λήψεις και νέα επιλεκτική εστίαση ώστε να μην χάνετε τίποτα.
    • Ενισχυτής λήψης Wi-Fi και 4G για εξαιρετικά γρήγορα streaming βίντεο και web browsing. Μεγαλύτερη ταχύτητα συνδυάζοντας ταυτόχρονα LTE και Wi-Fi για να απολαμβάνετε ανεπανάληπτη εμπειρία σύνδεσης.
    • Προσωπικός βοηθός γυμναστικής με αισθητήρα καρδιακών παλμών με το S Health 3.0.
    • Ανθεκτικό στον ιδρώτα, τη βροχή, τα υγρά, την άμμο και τη σκόνη με την πιστοποίηση IP67 για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής.
    • Νέα τεχνολογία σαρωτή δακτύλου σε συνεργασία με την PayPal.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles