19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το super market του μέλλοντος…;

    Έναν πρωτότυπο super market δημιούργησε η τεράστια Βρετανική αλυσίδα super market Tesco.

    Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, η οποία κατέχει την δεύτερη θέση στην προτίμηση των Νοτιοκορεατών, γνωρίζοντας ότι οι Κορεάτες είναι από τους πιο σκληρά εργαζόμενους στον κόσμο και επομένως ο ελεύθερος χρόνος τους είναι εξαιρετικά πολύτιμος, δημιούργησαν ένα Virtual super market σε Μετρό στη Νότια Κορέα.

    Οι επιβάτες, καθώς περιμένουν στο σταθμό του Μετρό, μπορούν ανά πάσα στιγμή να αγοράσουν όποιο προιόν επιθυμούν από τους ειδικά σχεδιασμένους πίνακες με ποικιλία προϊόντων στους τοίχους του σταθμού, μέσω του smartphone τους. Απλά σκανάρουν το QR code του προϊόντος που επιθυμούν και το αγοράζουν απευθείας.

    Τα τρόφιμα που αγοράζει ο κάθε ενδιαφερόμενος μπαίνουν σε online καλάθι και η εταιρεία αποστέλλει την παραγγελία στα σπίτια των αγοραστών με την συναλλαγή να γίνεται εκείνη τη στιγμή, με αντικαταβολή, χωρίς τη χρήση πιστωτικών καρτών για όσους δεν το επιθυμούν.

    Δείτε το παρακάτω video από το στήσιμο του Virtual super market, και όλη τη διαδικασία της αγοράς, μέχρι την πληρωμή. Άραγε, λέτε αυτό να είναι το μέλλον των σούπερ μάρκετ παγκοσμίως; Πολύ πιθανό…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles