15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες και… μυστήρια του επερχόμενου iPhone 6 αποκαλύπτονται στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες» που κυκλοφόρησε το Σάββατο

    Φήμες και… μυστήρια λίγους μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση του επερχόμενου iPhone 6 αποκαλύπτονται στο νέο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφόρησε το Σάββατο 28 Ιουνίου.

    Στο νέο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε: ΑΦΙΕΡΩΜΑ για τις Startups: Ιστορία, παρόν και μέλλον, ΕΡΕΥΝΑ: Web Attacks «Πέντε επιθέσεις που στοχεύουν τα δεδομένα σας», Άποψη: Η Μεταρρυθμιστική Πολιτική της Τηλεπικοινωνιακής Αγοράς στην Κύπρο και EVENT: Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη το 4ο «Cablenet Networking Event».

    Δείτε επίσης τα νέα: Alcatel Idol 2 Mini S «ένα λιλιπούτειο smartphone για λίγους»Motorola Moto E «Σχεδιασμένο με τις ευχές της Google για χρήστες με… «τύπο» και προσωπικότητα», Nokia 225 «επιστροφή στο… παρελθόν για τη Nokia με το πολύ απλό για να είναι αληθινό Ν225», Huawei Ascend P7 «απλά ένα από τα ταχύτερα smartphones στον πλανήτη» και Alcatel Idol Alpha «το πρώτο μιας νέας γενιάς έξυπνων τηλεφώνων από την Alcatel. Ευτυχώς…».

    Στο νέο τεύχος δείτε επίσης:

    Megatest: Βρήκαμε και Συγκρίναμε «Tα καλύτερα smartphones της κυπριακής αγοράς για τις καλοκαιρινές σας διακοπές».

    HOW TO: Γνωρίστε το Sense 6.0 UI της HTC «Απλά, λιτά, κατανοητά και χωρίς πολλούς τεχνικούς όρους» και 8 tips για το iPad Air «Αμφιβάλλουμε αν και ο… ίδιος ο Tim Cook τα γνωρίζει».

    REVIEW: HTC One (M8) «Αν τα χρήματα… δεν παίζουν ρόλο στην επιλογή σας το Μ8 αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις στην αγορά». 

    EXIT: Περί iPhone ο λόγος… «Το iPhone 6 πλησιάζει και οι αποκαλύψεις γι’ αυτό διαρκώς πληθαίνουν».

    VERSUS: Motorola Moto G vs LG L70.

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφόρησε το Σάββατο 28 Ιουνίου στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles