19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Χριστουγεννιάτικες προσφορές για όλους από τη Cyta

    Με την ευκαιρία των φετινών Χριστουγέννων, η Cyta δημιούργησε μια νέα σειρά από προσφορές, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να διαλέξει  εκείνη που του ταιριάζει, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του.

    Οι προσφορές περιλαμβάνουν:

    • Νέα Οικονομικά Προγράμματα Σταθερής Τηλεφωνίας, με τα οποία οι πελάτες της Cyta μπορούν να εξοικονομούν μέχρι και 50% για κλήσεις προς σταθερά και κινητά εντός Κύπρου και για κλήσεις προς σταθερά σε 54 σταθερούς προορισμούς του εξωτερικού. Η προσφορά ισχύει με υπογραφή 18μηνου συμβολαίου.
    • Δωρεάν εγκατάσταση των προϊόντων Internet Home της Cytanet για το μήνα Δεκέμβριο, με 12μηνη δέσμευση. Σε περίπτωση ταυτόχρονης εγκατάστασης της Cytavision αυτή μπορεί να γίνει μόνο με €20,17.  Παράλληλα, προσφέρεται για ένα μήνα δωρεάν, η υπηρεσία  Internet Home ή/και, η υπηρεσία Cytavision, με την υπογραφή 12μηνης δέσμευσης.
    • Εξασφάλιση Laptop ή Tablet, με τη χρήση κουπονιού από τη Cytanet, αξίας €120, €240 ή €360 και εξόφλησή του σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Επιπρόσθετα, όσοι πελάτες χρησιμοποιήσουν τα κουπόνια, θα επωφελούνται έκπτωση στο ταμείο €15, €25 και €40, αντίστοιχα, καθώς και δωρεάν μηνιαία συνδρομή για δύο μήνες. Η προσφορά προϋποθέτει την υπογραφή 24μηνης δέσμευσης με τη Cytanet.

    Οι προσφορές  είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα του δικτύου πωλήσεων Cyta (Cytashop,Telefone, Αηλιώτης, Sound Tech, Hadjimitsis, Αcapella, Smart Com).

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy  ή τα Cytashop παγκύπρια ή να καλέσουν το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles