18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Όταν το Photoshop είναι απαραίτητο…

    Έχεις εταιρεία που φτιάχνει παιδικά ρούχα. Και θέλεις να κάνεις μία φωτογράφιση, ώστε τα ρούχα αυτά, να πωλούνται σε ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα και καταλόγους της Γαλλίας. Τι κάνεις; Μα φυσικά, παίρνεις έναν επαγγελματία φωτογράφο, μοντέλα και βρίσκεις μία ειδυλλιακή τοποθεσία για να πραγματοποιήσεις τη φωτογράφηση.

    Ο επαγγελματίας φωτογράφος, όταν επιστρέψει στο στούντιο, πρέπει να “επεξεργαστεί” τις φωτογραφίες με το Photoshop ή οποιοδήποτε άλλο ανάλογο εργαλείο, πριν τις παραδώσει σε ένα e-shop, όπως το La Redoute.

    E… κάποιες φορές, ο επαγγελματίας φωτογράφος “ξεχνιέται” κι έτσι, σε μία φωτογραφία με 4 παιδάκια που φοράνε χαρούμενα τα ρούχα, εμφανίζεται πίσω ένας ολόγυμνος άντρας που κάνει γυμνισμό στην ίδια παραλία.

    Αποτέλεσμα; Εκτός από το επικό #fail της υπόθεσης, πρέπει να αντιμετωπίσεις τις ορδές αγανακτισμένων γονέων που είδαν την φωτογραφία, ψάχνοντας για τα νέα μοντελάκια των παιδιών τους, οι οποίοι παίρνουν τηλέφωνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα επισημαίνοντας το…. άκομψο του πράγματος.

    Χεχε υπάρχει και βίντεο!

    Πηγή: The Daily Mail

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles