21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    1 δισεκατομμύριο μηνύματα στέλνουμε μέσω WhatsApp κάθε μέρα

    Το WhatsApp, η cross platform εφαρμογή για αποστολή μηνυμάτων, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε στα app stores των διαφόρων λειτουργικών, χαρακτηρίστηκε ως “καυτό νέο”. Ο λόγος; Δεν είναι ότι υποκαθιστά οποιονδήποτε messenger. Μάλλον υποκαθιστά τα SMS.

    Η ομάδα του WhatsApp ανακοίνωσε σήμερα πως πέρασε τον συμβολικό αριθμό του ενός δισεκατομμυρίου μηνυμάτων την ημέρα μέσω της εφαρμογής. Δηλαδή περισσότερα από 700.000 μηνύματα το λεπτό. Δεν είναι και λίγο αν το σκεφτείτε.

    Ποιος ο λόγος που η εφαρμογή έγινε τόσο αγαπητή; Μα γιατί μπορείτε να την κατεβάσετε από οποιοδήποτε App Store, ή Market και να επικοινωνείτε με τους φίλους σας, στέλνοντας όσα μηνύματα ή multimedia θέλετε, δωρεάν, χωρίς να αναρωτιέστε τι λειτουργικό ή τι συσκευή έχουν οι φίλοι σας. Απλά πρέπει κι εκείνοι να κατεβάσουν το WhatsApp. Ούτε πολλαπλοί λογαριασμοί emails, ούτε λίστες επαφών. Απλά το κατεβάζει κανείς στη συσκευή του.

    Ναι, ακόμα κι αν έχετε iPhone ή Nokia ή Windows Phone ή Blackberry ή Android. Σημειώστε μόνο πως η εφαρμογή είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο μόνο… Αλλά, ακόμα κι έτσι. Στο Android Market πχ θα την πληρώνει κάποιος μετά τον πρώτο χρόνο 1,99 δολάρια. Και πάλι αξίζει.

    Πηγή: bgr.com

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles