21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    1 εκατ. δολάρια για ακυκλοφόρητο demo της Γουίτνεϊ Χιούστον σε δημοπρασία NFT

    Στο απίστευτο ποσό του 1 εκατ. δολαρίων πωλήθηκε σε δημοπρασία NFT ένα ακυκλοφόρητο demo της μεγάλης τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον, το οποίο ηχογράφησε όταν ήταν 17 ετών. Ο κάτοχός του θα έχει πλέον πρόσβαση στο πλήρες demo, το οποίο πούλησε η OneOfVault μαζί με ψηφιακό βίντεο που δημιούργησε η καλλιτέχνης, Νταιάνα Σινκλέρ. Περιλαμβάνει σπάνιες αρχειακές φωτογραφίες της τραγουδίστριας. Το demo δεν έχει ξανακουστεί μέχρι τώρα.

    Σπάνιες αρχειακές φωτογραφίες της Χιούστον

    «Η δυνατότητα της συνεργασίας με την οικογένειά της και η επαφή με τη μουσική της άλλαξε πραγματικά τον τρόπο που την έβλεπα στα μουσικά της βίντεο. Νιώθω πιο συνδεδεμένη με την προσωπικότητα που ήταν» είπε η Σινκλέρ. Στη δημοπρασία NFT (non-fungible tokens)-ψηφιακών πιστοποιητικών ιδιοκτησίας και αυθεντικότητας, που αντιστοιχούν σε μοναδικά αντικείμενα, ψηφιακά ή και φυσικά και πωλούνται τώρα σε δημοπρασία πωλήθηκαν επίσης σπάνιες αρχειακές φωτογραφίες της Χιούστον, σχεδιασμένες ως κινούμενα σχέδια με εφέ ψηφιακού λευκώματος. Τα έσοδα από την πώληση της συλλογής θα καλύψουν ανάγκες του Ιδρύματος Whitney E. Houston, το οποίο έχει αποστολή να δημιουργεί ευκαιρίες και να ενδυναμώνει τη νεολαία.

    Διαβάστε επίσης:

    Εταιρεία που σχεδιάζει NFTs εξαγόρασε η Nike (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles