20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Εταιρεία που σχεδιάζει NFTs εξαγόρασε η Nike

    Το τελευταίο διάστημα η συζήτηση για τα NFTs δεν έχει τελειωμό, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες επιθυμούν να μπουν στο «παιχνίδι» και να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για το metaverse. H Nike δε θα μπορούσε φυσικά να μείνει εκτός. Για το λόγο αυτό, προχώρησε στην εξαγορά της RTFKT Studios, μιας εταιρείας που σχεδιάζει NFTs, όπως ψηφιακά παπούτσια για το metaverse.

    H ανακοίνωση της εταιρείας

    Η Nike, σε σχετική ανακοίνωση, χαρακτήρισε την RTFKT ως ένα «κορυφαίο brand που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρει συλλεκτικά αντικείμενα νέας γενιάς, τα οποία συνδυάζουν την κουλτούρα και το gaming».
    Η συμφωνία ανακοινώθηκε επίσημα και συνοδεύτηκε από ένα νέο εικαστικό, το οποίο τοποθετεί το λογότυπο της RTFKT πλάι στα δημοφιλή Jordan και Converse brands της Nike.

    Διαβάστε επίσης:

    “Θύμα” χάκερ ο Ινδός πρωθυπουργός – Tweet ανέφερε ότι η χώρα υιοθετεί το Bitcoin

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles