16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    10 απαραίτητα gadgets για το γραφείο σου!

    Αναβάθμισε το γραφείο σου με premium προϊόντα τεχνολογίας και μια σειρά από μοναδικά gadgets! 

    Είτε εργάζεσαι από το γραφείο της εταιρείας είτε από την άνεση του σπιτιού σου, διαμόρφωσε το γραφείο σου με τρόπο λειτουργικό για την καθημερινότητα σου. Καθώς οι ώρες που περνάμε στο γραφείο πλέον είναι αρκετές, φρόντισε ώστε να εξοπλιστείς με τα κατάλληλα gadgets που θα σε βοηθήσουν να δουλέψεις αποτελεσματικά. Στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις περιφερειακά για τον υπολογιστή ή το laptop, αξεσουάρ για το γραφείο και gadgets για το smartphone ή το tablet.

    Από τα πλέον essentials αξεσουάρ για τον υπολογιστή σου είναι το πληκτρολόγιο και το mouse. Φρόντισε να αποκτήσεις εκείνα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σου, όπως το Satechi M1 Wireless Mouse, ιδανικό για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και συνδέεται εύκολα και γρήγορα με laptop ή desktop χρησιμοποιώντας Bluetooth 4.0.

    Το Satechi Aluminum Bluetooth Keyboard είναι η ιδανική λύση για το setup του γραφείου σου, με ενισχυμένα πλήκτρα και μοντέρνα σχεδίαση. Για να μην «ξεμείνεις» ποτέ από USB θύρες εξοπλίσου με Twelve South StayGo USB-C Hub. Με τρεις θύρες USB 3.0, μία θύρα USB Type-C, μία θύρα Type -C PD, HDMI 4K, Ethernet θύρα και Micro SD/SD card Reader, σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες σου.

    Ένα stand οθόνης φαντάζει απαραίτητο αξεσουάρ για το γραφείο. Η Twelve South Curve Riser βάση οθόνης προσφέρει άνεση ενώ ταυτόχρονα χαρίζει στυλ στο χώρο. Αποτελεί μία λειτουργική λύση επιτρέποντας να δημιουργήσεις επιπλέον χώρο στο γραφείο σου, χάρη στον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που διαθέτει.

    Από την άλλη, το Satechi Eco-Leather DeskMate προστατεύει το γραφείο από γρατζουνιές, ενώ παράλληλα η μεγάλη και απαλή επιφάνεια του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως mousepad.

    Χάρισε στο χώρο επαρκή και κατάλληλο φωτισμό με το Allocacoc LightStrip Touch Desk Lamp και το Allocacoc Heng Mini Balance Lamp Ellipse, προσφέροντας άνεση κατά τη διάρκεια που εργάζεσαι.

    Κανείς δεν θέλει να δει χαμηλή τη στάθμη της μπαταρίας του κινητού ή του smartwatch. Ο Base Station Nomad αποτελεί τον ιδανικό φορτιστή για το iPhone, τα Airpods και το Apple Watch ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή συμβατή με Qi.

    Η αγορά ενός stand για το κινητό το tablet ή το laptop θα σε βοηθήσει να δουλέψεις αποτελεσματικά και ξεκούραστα. Επένδυσε στην αγορά μιας σωστής βάσης όπως το Satechi Aluminum R1 Hinge Holder Foldable Stand και το Rain Design mStand Tablet Plus for all Tablets για βέλτιστη εμπειρία προβολής.

    Εξοπλίσου με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το γραφείο σου από το Mozik.gr.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles