18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    10 Χρόνια εκτός Όσκαρ! Ο Γουίλ Σμίθ σε κλινική για να διαχειριστεί το στρες του;

    Το επεισοδιακό χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ, με αφορμή ένα κακόγουστο αστείο για την αλωπεκίαση της Jada Pinkett Smith, είναι σίγουρο πως δε θα ξεχαστεί εύκολα. Ο γνωστός ηθοποιός έχει έρθει ήδη αντιμέτωπος με τις συνέπειες της πράξης του, αφού οι επαγγελματικές “πόρτες” άρχισαν να κλείνουν και η Ακαδημία πήρε πρόσφατα μια πρωτοφανή απόφαση που δεν έχουμε δει ξανά στο παρλεθόν, καθώς αποφάσισε να απαγορεύσει στον διάσημο ηθοποιό  την είσοδο και τη συμμετοχή στα Όσκαρ για μια… δεκαετία. Αν και το Όσκαρ δεν πρόκειται να του αφαιρεθεί, ο Γουίλ Σμιθ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, αντιμετωπίζει όμως κι άλλες δυσκολίες… 

    Μετά το χαστούκι rehab

    Ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να αντιμετωπίζει αρκετά θέματα ψυχικής υγείας και νοσηλεύεται σε ένα πολυτελές κέντρο αποτοξίνωσης, προκειμένου να βρει τον εαυτό του. Σύμφωνα με τη “The Sun”, επισκέφτηκε ένα πολυτελές θέρετρο που χρησιμοποιείται για rehab από αρκετούς celebrities, για να μάθει να διαχειρίζεται το άγχος του και να αναλογιστεί τα επόμενά του βήματα.

    Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ατυχές περιστατικό είναι πιθανό να έχει ολέθριες επιπτώσεις στην καριέρα του και μάλιστα πάνω στην καλύτερή της στιγμή, αφού η μοναδική του ερμηνεία στην πρόσφατη ταινία King Richard του χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο.

    Διαβάστε επίσης: Dark web: Τη μεγαλύτερη αγορά παράνομων αντικειμένων έκλεισαν οι γερμανικές Αρχές (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles