22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    10 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε τρεις μέρες “πέταξαν” στο διάστημα… Εσύ ακόμη βρίσκεσαι στο έδαφος;

    Και εκεί που πιστεύαμε ότι είχαμε δει τα πάντα από τα Angry Birds, έρχεται η καινούρια έκδοση Space να μας πείσει ότι η Rovio είναι ικανή για ακόμη περισσότερα…


    Τα πρώτα νούμερα για το Angry Birds Space είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, με τη νέα έκδοση του παιχνιδιού να έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια downloads μέσα σε τρεις μόνο μέρες κυκλοφορίας.

    Το παιχνίδι ενσωματώνει όλα τα στοιχεία που αγαπήσατε στις προηγούμενες versions, με τη διαφορά ότι πλέον καλεί το χρήστη να ασχοληθεί και με διαφορετικά βαρυτικά πεδία. Στο game υπάρχουν πολλοί μικροί πλανήτες και αστεροειδείς, καθένας από τους οποίους έχει τη δική του ατμόσφαρα (που εμφανίζεται στο παιχνίδι σαν ένας “κύκλος”), η οποία ασκεί τη δική της βαρυτική έλξη στην πτήση του πουλιού. Αν στοχεύσετε σωστά με ένα πουλάκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βαρύτητα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα του πλανήτη στον οποίο βρίσκονται τα “γουρουνάκια” για να δημιουργήσετε μία δευτερεύουσα επίδραση στη σφεντόνα που ταλαντεύει το πουλί, αυξάνοντας την ταχύτητά του.

    Υπενθυμίζουμε ότι, όσον αφορά τις mobile versions του, το Angry Birds Space κυκλοφορεί για Android (δωρεάν με διαφημίσεις), για iPhone/iPod Touch (0.75€) και για iPad σε HD έκδοση (2.26€).

    Πηγή: Venture Beat

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles