18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    10 μέρες πριν την Αμερική θα κάνει πρεμιέρα το “Black Widow”

    Επιτέλους, μετά από αμέτρητες αναβολές, η Black Widow με την Scarlett Johansson θα κάνει πρεμιέρα κατά την 1η Ιουλίου. Μάλιστα, η ταινία θα προβληθεί αρκετά νωρίς στην χώρα μας, καθώς στην Αμερική θα προβληθεί 9 μέρες αργότερα.

    Τουλάχιστον, θα γλυτώσουμε τα επικείμενα spoilers από τα ξένα μέσα.

    Πρόκειται για την δεύτερη ταινία της πολυαναμενόμενης 4η φάσης της Υπερηρωικού Σύμπαντος της Marvel. Ωστόσο, τα γεγονότα της solo ταινίας της Black Widow – Natasha Romanoff, διαδραματίζονται γύρω στο 2016, μετά το Captain America: Civil War. Στο παρόν της Marvel, η σούπερ κατάσκοπος δεν βρίσκεται πια στην ζωή, αφού θυσιάστηκε στο Avengers: Endgame.

    Η ταινία δεν ήταν στο αρχικό πλάνο της Marvel Studios, ωστόσο η αγάπη που έδειξε το κοινό για την Black Widow, έκανε την εταιρία-κολοσσό να σκεφτεί το ενδεχόμενο μίας ταινίας αφιερωμένης στην αγαπημένη Avenger. Μάλιστα, ο χαρακτήρας της Natasha Romanoff θα εμφανιζόταν μόνο σε μία ταινία (στο Iron Man 2, όπου και την γνωρίσαμε), η χημεία όμως που είχε η Johansson με το cast και οι απαιτήσεις του κοινού, την έκαναν μία από τις πρωταγωνίστριες του roast των υπερηρώων.

    Στην νέα ταινία, η Natasha Romanoff ως φυγόδικη επιστρέφει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει τον Taskmaster, ο οποίος δημιουργεί μία νέα γενιά στρατιωτών όπως εκείνη, αλλά χωρίς ελεύθερη βούληση. Το cast περιλαμβάνει φυσικά τη Scarlett Johansson, τη Florence Pugh, τη Rachel Weiss, τον David Harbour ως Red Guardian, αλλά και τον William Hurt ως υπουργό εξωτερικών Ross.

    Δείτε το τελικό τρέιλερ της ταινίας ‘Black Widow’ που κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles