16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέο ρεκόρ πωλήσεων iPhone ανακοίνωσε η Apple. 10 εκατομμύρια για το πρώτο weekend διάθεσης

    Ανακοίνωσε τελικά η Apple τα νούμερα πωλήσεων των iPhone 6 και iPhone 6 Plus το πρώτο weekend (ή αν προτιμάτε… τριήμερο) διάθεσής τους. Αποτελούν νέο ρεκόρ για “first-weekend sales” iPhone, σύμφωνα με την εταιρεία, φτάνοντας τα 10 εκατομμύρια κομμάτια, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινιστεί πόσα από αυτά αφορούν το iPhone 6 και πόσα το iPhone 6 Plus. (Υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση των iPhone 5S και iPhone 5C οι αντίστοιχες πωλήσεις είχαν φτάσει τα 9 εκατομμύρια).

    iphone-6-iphone-6-plus

    Μία σχετικά ασφαλής υπόθεση που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι το μεγαλύτερο νούμερο πωλήσεων αφορά το iPhone 6, μία πιο “mainstream” επιλογή με οθόνη 4,7 ιντσών έναντι των 5,5 του iPhone 6 Plus.

    Να σημειώσουμε πως το πρώτο “κύμα” κυκλοφορίας των νέων iPhone, αφορά πωλήσεις σε ΗΠΑ, Πουέρτο Ρίκο, Καναδά, Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πωλήσεις των νέων συσκευών θα επεκταθούν και σε 20 επιπλέον χώρες από τις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ, έως τα τέλη του έτους, θα πωλούνται συνολικά σε 115 χώρες. Στην Ελλάδα πιθανότερη ημερομηνία επίσημης άφιξης των νέων iPhone είναι στις 24 Οκτωβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles