19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    10 νέα ντοκιμαντέρ για να επεκτείνεις τους “ορίζοντές” σου το Σεπτέμβριο

    Το Netflix αποτελεί μια πλατφόρμα streaming που έχει δώσει αρκετά μεγάλη έμφαση στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ και φροντίζει να εμπλουτίζει συχνά τον κατάλογο με νέες προτάσεις. Οι φίλοι της κατηγορίας και αυτά το μήνα σίγουρα θα βρουν νέα προγράμματα, που θα τους βοηθήσουν να επεκτείνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες.

    06/9/2022 Έξυπνο Χρήμα

    Οικονομικοί σύμβουλοι καθοδηγούν όσους θέλουν να ελέγχουν τα χρήματά τους και να πετυχαίνουν τους στόχους τους πώς να ξοδεύουν λιγότερα και να εξοικονομούν περισσότερα.

    06/9/2022 Άγνωστες Πτυχές: Ο Αγώνας του Αιώνα

    Το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού σκάφους Australia II θυμάται το κίνητρο, την αφοσίωση και την καινοτομία που οδήγησαν στην ιστορική νίκη για το America’s Cup το 1983.

    07/9/2022 Στο Τραπέζι του Σεφ: Πίτσα

    Απολαύστε τις καλύτερες πίτσες του κόσμου, όπως τις φτιάχνουν διάσημοι σεφ που βάζουν πάθος, δημιουργικότητα και σκληρή δουλειά σε κάθε κομμάτι.

    08/9/2022 Φονικός Άνθρακας

    Λίγο μετά την 11η Σεπτεμβρίου, επιστολές με θανατηφόρους σπόρους άνθρακα σπέρνουν τον πανικό στις ΗΠΑ. Αυτό το ντοκιμαντέρ καταγράφει την έρευνα του FBI που ακολούθησε.

    14/9/2022 Αμαρτίες Μητρός

    Όταν τα παιδιά της Λόρι Βάλοου εξαφανίζονται, η αναζήτηση φέρνει στο φως ύποπτους θανάτους, έναν νέο σύζυγο με τις ίδιες απόψεις για το τέλος του κόσμου και έναν φόνο.

    16/9/2022 Σκάνδαλο! Η Αποκαθήλωση της Wirecard

    Η νέα εταιρεία πληρωμών Wirecard συνεπήρε τον χρηματοπιστωτικό κλάδο με τη μεγάλη της επιτυχία, μέχρι που μια ομάδα επίμονων δημοσιογράφων αποκάλυψε μια τεράστια απάτη.

    21/9/2022 The Real Bling Ring: Η Συμμορία του Χόλιγουντ

    Μια παρέα εφήβων στο Λ.Α., που συνελήφθη το 2009 για ληστείες σε σπίτια σελέμπριτι, προκάλεσε έναν παροξυσμό των ΜΜΕ και γέννησε μια ταινία. Τώρα, δύο από αυτούς μιλούν.

    22/9/2022 Τζόρτζι Στόουν: Η Ζωή των Ονείρων της

    Καθώς διηγείται το ταξίδι της από παιδί σε έφηβη ακτιβίστρια, η Τζόρτζι Στόουν θυμάται τη ζωή της και τον ιστορικό αγώνα της για τα δικαιώματα των διεμφυλικών.

    26/9/2022 Ταξίδι στο Άπειρο

    Ένα ντοκιμαντέρ για τους πρωτοπόρους μαθηματικούς και φυσικούς σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να εξηγήσουν –και να βρουν– το άπειρο.

    28/9/2022 Eat the Rich: Η Ιστορία της GameStop

    Ερασιτέχνες χρηματιστές καταστρώνουν ένα τολμηρό σχέδιο, για να πλουτίσουν και να ρημάξουν το χρηματιστήριο. Θα κερδίσουν όμως τη Γουόλ Στριτ στο ίδιο της το παιχνίδι;

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλη νίκη για το Arcane! Έγινε η πρώτη animated streaming σειρά που κερδίζει Emmy

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles