19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    10 σειρές που έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο

    Αρκετές νέες σειρές μπορούν να παρακολουθήσουν το προσεχές διάστημα οι συνδρομητές του Netflix. Τον Αύγουστο, έχουμε νέες παραγωγές, αλλά και παλιές που επιστρέφουν, προκειμένου να χαζεύουμε, περνώντας ευχάριστα την ώρα μας τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.

    Συγκεκριμένα θα παρακολουθήσουμε:

    05/8/2022 The Sandman

    Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του.

    10/8/2022 Locke & Key: Σεζόν 3

    Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά.

    12/8/2022 Εγώ Ποτέ: Σεζόν 3

    Η Ντέβι κι οι φίλες της ίσως τελικά να πάψουν να είναι σινγκλ. Θα μάθουν όμως πως οι σχέσεις συνοδεύονται από μεγάλη αυτογνωσία – και πολύ δράμα.

    19/8/2022 Echoes

     

    Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται.

    19/8/2022 Κλίο

    Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, μια πρώην κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας ψάχνει να βρει ποιος και γιατί την πρόδωσε — και θέλει να πάρει εκδίκηση.

    19/8/2022 Το Κορίτσι στον Καθρέφτη

    Αφού έχασε τη μνήμη της σε ένα περίεργο ατύχημα που σκότωσε σχεδόν όλους τους συμμαθητές της, η Άλμα προσπαθεί να μάθει τι έγινε εκείνη τη μέρα, αλλά και ποια είναι.

    23/8/2022 Τσαντ και Τζέι Τι: Στα Βαθιά

    Τα αδέρφια Τσαντ και Τζέι Τι χαρίζουν αισιοδοξία μέσα από τον ακτιβισμό στην κοινότητα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα σε αυτήν την κωμική σειρά με φάρσες.

    24/8/2022 Lost Ollie: Σειρά μίας σεζόν

    Σε αυτήν την οικογενειακή σειρά που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο “Ollie’s Odyssey”, ένα παιχνίδι ψάχνει στην εξοχή να βρει το νεαρό αγόρι που το έχασε.

    24/8/2022 Mo

    Στο Τέξας, ο Μο γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών και ενός αιτήματος για άσυλο, ενώ παλεύει να στηρίξει την οικογένειά του από την Παλαιστίνη.

    24/8/2022 Αποστολή Πυρός

    Στον σταθμό Ανατολικής Όχθης, μια κλειστή ομάδα πυροσβεστών προσπαθεί να διαχειριστεί μια επικίνδυνη, αγχωτική δουλειά, προσωπικές προκλήσεις κι επαγγελματικές αποτυχίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Σταμάτησαν ξανά τα γυρίσματα του The Witcher 3 λόγω κορονοϊού (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles