13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Σταμάτησαν ξανά τα γυρίσματα του The Witcher 3 λόγω κορονοϊού

    Ο Covid-19 έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Ένα από αυτά, αφορά και τα γυρίσματα της νέας σεζόν της σειράς The Witcher, τα οποία διακόπηκαν. Εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο πρωταγωνιστής Henry Cavill βγήκε θετικός σε τεστ κορονοϊού, όμως το Netflix το μόνο που είχε αναφέρει ήταν το εξής: “Σταματήσαμε λόγω του Covid και θα συνεχίσουμε μόλις είναι ασφαλές για να το κάνομε”. Ο Cavill επίσης είχε αρνηθεί να σχολιάσει.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω παραγωγή, με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο, αναγκάζεται να σταματήσει, εξαιτίας της πανδημίας αφού είναι κάτι που συνέβη και το 2020. H 3η σεζόν του The Witcher δεν έχει προς το παρόν ημερομηνία πρεμιέρας, όμως γνωρίζουμε τη θα παρακολουθήσουμε από την επίσημη σύνοψη του Netflix. O Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξε ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Με τη Ciri να έχει αποκτήσει πλέον και αυτή μαγικές ικανότητες, η Yennefer τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα, όμως, ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα, για να μην χωρίσουν ξανά.

    Διαβάστε επίσης:

    “Σκοτεινός” αλλά… εξαιρετικός ο Πινόκιο του Guillermo del Toro (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles