18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    10 συμβουλές, κόλπα και cheats για το Pokemon Go!

    Από τότε που κυκλοφόρησε, το Pokémon Go έχει προκαλέσει φρενίτιδα στον κόσμο. Καθώς οδηγείτε ή περπατάτε στο πάρκο, θα δείτε παιδιά και μεγάλους να κυνηγούν Pokemon. Στο secnews.gr βρήκαμε συμβουλές και κόλπα για να κυνηγήσετε Pokemon και να γίνετε ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

    pokemon-go

    1. Επισκεφθείτε πάρκα με πολλαπλά PokéStops

    Η καλύτερη περιοχή για να βρείτε πολλά Pokemon είναι τα πάρκα, ειδικά εκείνα με νερό, π.χ λιμνούλες, και διαφορετικά εδάφη που θα σας βοηθήσουν να βρείτε διάφορα είδη Pokémon, ενώ τα πάρκα με πολλαπλά PokéStops διασφαλίζουν ότι δεν θα ξεμείνετε από PokéBalls, ενώ κυνηγάτε.

    2. Πάρτε τον Pikachu ως αρχικό χαρακτήρα

    Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, ο καθηγητής θα σας ζητήσει να πιάσετε το πρώτο σας Pokémon – παραδοσιακά ένα Squirtle, Charmander ή Bulbasaur. Αλλά αντί να πιάσετε ένα από αυτά, μπορείτε να περπατήσετε μακριά -στην πραγματική ζωή- μέχρι το τηλέφωνό σας να αρχίσει να δονείται. Θα σας ζητηθεί ξανά να πιάσετε ένα από αυτά. Φύγετε ξανά και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία πέντε φορές. Στη συνέχεια, ο Pikachu θα εμφανιστεί και θα είστε σε θέση να τον πιάσετε ως πρώτο Pokémon. Αν έχετε ήδη αρχίσει να παίζετε Pokémon Go, θα πρέπει να εγκαταλείψετε το παιχνίδι και να αρχίσετε εκ νέου.

    3. Κυνηγήστε σε ζεύγη

    Όταν εμφανίζονται Pokémon, εμφανίζονται για όλους και μπορεί να εντοπιστούν από κάθε άτομο στην περιοχή σας. Μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να συγκεντρωθείτε με φίλους και κυνηγήσετε σε ζεύγη αντί να πηγαίνετε μόνοι.

    4.Κυνηγήστε τη νύχτα

    Τα Pokemon φαίνεται να είναι άφθονα διαθέσιμα τη νύχτα. Θυμηθείτε να προσέχετε ενώ ψάχνετε το βράδυ και πάρτε φίλους μαζί σας.

    5. Πώς να πιάσετε εύκολα τα άγρια Pokémon

    Το θρόισμα φύλλων χρησιμοποιείται για να δείξει πού θα μπορούσαν να κρύβονται άγρια Pokémon. Μόλις όμως προσπαθήσετε να πιάσετε ένα, το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει την κάμερα του smartphone σας για να σας δείξει το πλάσμα σε επαυξημένη πραγματικότητα. Το άσπρο δαχτυλίδι γύρω από το τερατάκι θα αλλάξει ανάλογα με το πόσο πιθανό είναι να το πιάσετε – μικρότερο είναι καλύτερο. Όταν γίνεται πράσινο, τότε ήρθε η ώρα να ρίξετε την PokéBall σας.

    6. Χρησιμοποιήστε το δαχτυλίδι ραντάρ σας για να ανακαλύψετε τα Pokémon

    Καθώς περιπλανιέστε σε όλο τον κόσμο των Pokémon, το avatar σας έχει ένα μικρό δακτύλιο που λάμπει. Αυτό το δαχτυλίδι είναι το προσωπικό σας ραντάρ στο παιχνίδι: Είναι αυτό που καθορίζει αν είστε αρκετά κοντά σε ένα PokéStop ή γυμναστήριο και επίσης τραβάει τα Pokémon από τις κρυψώνες τους.

    7. Επισκεφθείτε Pokéstops

    Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτές οι μπλε πύλες μπορεί να σας ανταμείψουν με ωραία δώρα. Θα χρειαστεί να πάτε κοντά σε αυτά πριν μπορέσετε να τα περιστρέψετε και να αποκαλύψετε το θησαυρό.

    8. Προσέξτε την μπαταρία σας

    Το Pokémon GO χρησιμοποιεί πολλά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου σας για να λειτουργήσει σωστά. Παίρνει δεδομένα από το GPS και χρησιμοποιεί την κάμερα, καθώς και τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας σας. Ως εκ τούτου, όπως ήταν αναμενόμενο, πρόκειται να απορροφήσει μεγάλο μέρος της μπαταρίας σας. Τόσο τα iPhones όσο και τα Android τηλέφωνα έχουν προαιρετικούς τρόπους εξοικονόμησης μπαταρίας που θα βοηθήσουν να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σας συνιστούμε να τα ενεργοποιήσετε, πριν βγείτε για να παίξετε το παιχνίδι.

    9. Θέλετε να πιάσετε πολλά Pokémon γρήγορα; Δοκιμάστε χώρους στάθμευσης

    Για κάποιο μυστήριο λόγο, τα Pokemon φαίνεται να αγαπούν τους χώρους στάθμευσης – ειδικά αν είστε κοντά σε PokéStops. Εάν έχετε ένα πάρκινγκ στην περιοχή σας, οι πιθανότητες είναι ότι μπορείτε να πιάσετε ένα σωρό Pokemon.

    10. Record player cheat

    Το παιχνίδι απαιτεί από τους παίκτες να περπατήσουν μέσα στα σπίτια, τα πάρκα και τις τοπικές πόλεις για να βρουν νέα Pokémon, καθώς και να επιτύχουν στόχους όπως η επώαση των αυγών. Τα πιο κοινά Pokémon βρίσκονται στα αυγά 2 χιλιομέτρων, με τα πιο σπάνια στα αυγά 10 χιλιομέτρων – κάτι που χρειάζεται πολύ περπάτημα, αν θέλετε να ανελιχθείτε στο παιχνίδι. Ωστόσο υπάρχει ένα hack γι’ αυτό. Εάν τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας πάνω σε ένα πικάπ και το αφήσετε να γυρίζει γύρω γύρω, θα αυξήσετε την απόσταση που έχετε διανύσει σε χρόνο μηδέν.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles