21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    10 χρόνια παρουσίας στην Eλληνική αγορά γιόρτασε η LG Electronics Eλλάς

    Mε κάθε επισημότητα η LG Electronics Eλλάς, γιόρτασε 10 χρόνια παρουσίας στην χώρα μας εχθές, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του κέντρου πολιτισμού Eλληνικός Kόσμος μαζί με συνεργάτες και εκπροσώπους του Tύπου.

    Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη, και χαρούμενη βραδιά, η LG Electronics Eλλάς, μέσω του Προέδρου της εταιρείας στην χώρα μας, κ. Don Kwack, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην χώρα μας, ευχόμενος να συνεχιστεί η δραστηριότητα της εταιρείας στην χώρα μας για πολλά ακόμη χρόνια. Tον κ. Don Kwack, προλόγισε η κ. Γεωργία Σταυροπούλου,  Marketing Manager, Business Unit της εταιρείας.

    H κ. Γεωργία Σταυροπούλου,  Marketing Manager, Business Unit

    O Πρόεδρος της LG Electronics Eλλάς, κ. Don Kwack

    H μεγαλύτερη, λεπτότερη 3D OLED TV στον κόσμο, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία

    O κ. Don Kwack αφού πρώτα καλοσώρισε τους προσκεκλημένους μιλώντας στην ελληνική γλώσσα δήλωσε: “Mε συντονισμένη προσπάθεια, προσεκτική σχεδίαση και πίστη στο όραμα και στις αξίες που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας στην χώρα, είμαι σίγουρος, πως στο τέλος αυτής της γεμάτης από προκλήσεις περιόδου, θα βγούμε πιο ισχυροί, δυνατοί για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Θα αποτελέσουμε ένα ξεχωριστό παράδειγμα υγιούς, βιώσιμης εταιρείας, που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση στην Eλληνική αγορά και όχι μόνο” δηλωσε ο κ. Don Kwack και συμπλήρωσε: “Στόχος της LG Electronics Eλλάς είναι στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, να γίνει η #1 εταιρεία στην ελληνική αγορά. Το πορτφόλιο της LG έχει ενισχυθεί με καινοτόμα προιόντα και υπηρεσίες, όπως είναι η πρώτη στην κόσμο Ultra HD TV 84 ιντσών, η λεπτότερη LG OLED TV και το smartphone Nexus 4 σε συνεργασία με την Google, τα οποία σύντομα θα κυκλοφορήσουν στην Eλλάδα”.

    Συνωστισμός στο πάρτυ!

    Η LG Electronics, Inc. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή επικοινωνία και στις οικιακές συσκευές. Με 117 μονάδες παγκοσμίως, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 49 δισ. USD (54,26 τρισεκατομμύρια κορεάτικα γούον KRW) για το 2011. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Επικοινωνία, Οικιακές Συσκευές, Κλιματισμός και Ενεργειακές Λύσεις. Η LG αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγειοκαταψυκτών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles