15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    $100 εκατ. μηνιαίως κερδίζουν οι εταιρείες από τις συνδρομές των MMO

    Αν νόμιζες πως τα συνδρομητικά MMO έχουν χάσει έδαφος και δεν φέρνουν παρά «peanuts» στις εταιρείες πια, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Ο Ράιαν Ντάνσι, CEO της Goblinworks, του στούντιο που βρίσκεται πίσω από το MMO, Pathfinder Online, έγραψε σε κείμενό του που φιλοξενείται στο MMORPG πως τα έσοδα της βιομηχανίας από τα συνδρομητικά MMO games στον δυτικό κόσμο ξεπερνούν τα $100 εκατομμύρια!

    mmo-subscription-games-still-earn-a-lot

    «Είναι ακόμα πιο δύσκολο να υπολογίσει κανείς τα έσοδα από τις μικροσυναλλαγές αλλά είναι σχεδόν αδύνατον το ποσό αυτό να ξεπερνά το 50% των συνδρομών», πρόσθεσε. «Τα μισά από τα έσοδα των συνδρομών προέρχονται από το World of Warcraft και η Blizzard μόλις που ξεκίνησε να ψάχνεται στο κομμάτι των μικροσυναλλαγών», υπογράμμισε.

    Οι υπολογισμοί του Ντάνσι όσον αφορά τα έσοδα των διαφόρων συνδρομητικών (ή υβριδικών) ΜΜΟ.
    Οι υπολογισμοί του Ντάνσι όσον αφορά τα έσοδα των διαφόρων συνδρομητικών (ή υβριδικών) ΜΜΟ.

    Το The Elder Scrolls Online έχει νόημα

    Ο Ντάνσι υποστήριξε στο κείμενό του πως η απόφαση της ZeniMax να διαθέσει το The Elder Scrolls Online ως συνδρομητικό παιχνίδι έχει νόημα. Όπως είπε, το Skyrim, το τελευταίο single player RPG της σειράς The Elder Scrolls πούλησε περισσότερα από 7 εκατ. αντίτυπα, όγκος που μεταφράζεται σε εν δυνάμει έσοδα ύψους $210 εκατ.!

    Ακόμα πιο ενδιαφέρουσες είναι οι υποθέσεις και οι υπολογισμοί του ισχυρού άνδρα της Golbinworks σε ό,τι αφορά τον αριθμό των παικτών, των συνδρομητών και των εσόδων των διαφόρων MMO τίτλων που κυκλοφορούν στην αγορά. Για τσέκαρε τον πίνακα πιο πάνω…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles