20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    100 Years. H ταινία των John Malkovich και Robert Rodriguez που θα κυκλοφορήσει το… 2115!

    Ο γνωστός ηθοποιός John Malkovich και o αγαπημένος δημιουργός Robert Rodriguez δημιούργησαν ένα κινηματογραφικό project που θα προβληθεί ούτε σε δύο, ούτε σε τρία, αλλά σε… 100 ολόκληρα χρόνια! Το συγκεκριμένο φιλμ ονομάζεται 100 Years και ουσιαστικά πρόκειται ουσιαστικά για ένα project που προωθεί το ακριβό κονιάκ Louis XIII, το οποίο για να «ωριμάσει» πλήρως απαιτούνται τουλάχιστον 100 χρόνια!

    100 years 1 (Large) b

    Όπως έγινε γνωστό, το φιλμ που έχει ήδη γυριστεί φυλάσσεται αυτή τη στιγμή σε μία ειδική κρύπτη, η οποία λειτουργεί με χρονικό προσδιορισμό και είναι προγραμματισμένη να ανοίξει στις 15 Νοεμβρίου του 2115! Αν και είναι λίγες οι πληροφορίες που έχουμε για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου project, ωστόσο από ότι μπορούμε να διαπιστώσουμε και από τα teaser trailers του, οι δύο δημιουργοί αυτό που κάνουν είναι να παραθέτουν την δική τους ξεχωριστή διεισδυτική ματιά για την εικόνα που θα έχει ο κόσμος μας σε έναν αιώνα από σήμερα. Στο 100 Years ουσιαστικά απεικονίζονται τρεις διαφορετικές ερμηνείες για το μέλλον, καθώς στα τρία teaser που έχουν κυκλοφορήσει βλέπουμε τρεις διαφορετικές εκφάνσεις της ίδιας σκηνής (high-tech, retro μέλλον με επιρροές από τα 50s και έναν κόσμο που έχει καταρρεύσει ο πολιτισμός). Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή του 100 Years, John Malkovich, το περιεχόμενο του συγκεκριμένου φιλμ θα είναι γεμάτο με συναισθήματα και όπως τόνισε όταν έμαθε για την προοπτική του φιλμ, το βρήκε «φανταστικό». Η εταιρεία που παρασκευάζει το Luis XIII ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δώσει εισιτήρια σε 1000 τυχερούς, έτσι ώστε οι απόγονοι τους να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας στις 15 Νοεμβρίου του 2115Εάν φυσικά υπάρχει ο κόσμος μας τότε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles