12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    10ο Συνέδριο e-Business & Digital Marketing World: Το online συνέδριο που δεν πρέπει να χάσετε!

    Τη νέα δυναμική της αγοράς θα επιχειρήσει να καταγράψει το 10o συνέδριο e-Business & Digital Marketing World Conference 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2021.

    Εκπρόσωποι του e-επιχειρείν, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Marketing θα συμμετέχουν σε ένα μοναδικό συνέδριο για να μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες, τεχνογνωσία, τακτικές και στρατηγικές σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας, λειτουργίας και αειφορίας κερδοφόρων επιχειρήσεων στο e-Business και το Digital Marketing.

    Για 10η συνεχή χρονιά η Smartpress, θα συγκεντρώσει τους πιο πρωτοποριακούς, καινοτόμους και επιδραστικούς keynote speakers και leaders της αγοράς σε μια πλειάδα ομιλιών, round tables και θεματικών workshops για να αποτυπώσουν τις τάσεις, τις προκλήσεις και ευκαιρίες, να μοιραστούν αξιόλογα και πετυχημένα case studies που θα «αγγίξουν» το τμήμα εκείνο της αγοράς που γνωρίζει πολύ καλά τη γλώσσα του sustainability και της κερδοφορίας.

    Εξειδικευμένοι ομιλητές από ολόκληρη την αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν και των Social Media, θα απαντήσουν στα ερωτήματα της COVID-19 εποχής που δεν έχει τελειώσει ακόμη, μιας πανδημίας με πολλαπλασιαστικό effect που μετέτρεψε όλες τις επιχειρήσεις σε e-business, έφερε την κορύφωση του e-Commerce 5 χρόνια νωρίτερα, που ανέδειξε την Τηλεργασία σε ισχυρό παράγοντα επιβίωσης και που διόγκωσε την αξία των ΜΚΔ ως φορείς μηνυμάτων σε μια εποχή που η ψηφιακή Επικοινωνία έγινε το νέο «νόμισμα».

    Καινοτόμες Τεχνολογίες, νέες τάσεις όπως το mobile commerce (αγορές μέσω κινητού), live shopping (ψώνια ζωντανά με χρήση τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας), Artificial Intelligence (Τεχνητή Νοημοσύνη) και 5G στο e-Commerce γεφυρώνονται όλο και περισσότερο με τα βασικά εργαλεία του ψηφιακού marketing σε επίπεδο τοποθέτησης προϊόντος, αξίας συναλλαγής, εμπειρίας πλοήγησης και επιτυχημένης προώθησης.

    Tο υβριδικό 10o e-business και Social Media World, το μεγάλο ετήσιο συνέδριο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν με τίτλο “every business is e-business” θα “καλύψει” όλα αυτά τα νέα δεδομένα σε ψηφιακό περιβάλλον, μέσα από την πλατφόρμα virtual events, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη συνεδριακή εμπειρία για συνέδρους, ομιλητές και χορηγούς.

    Tο συνέδριο απευθύνεται σε Στελέχη της Ψηφιακής Αγοράς, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της Διαφήμισης και του Marketing, των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, του PR και της Επικοινωνίας, των Μεταφορών, Logistics, Τραπεζών, Fintech, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, των Αλυσίδων Λιανικής, Συμβούλων Επικοινωνίας, κ.α.

    Ένα διήμερο εμπειριών και Τεχνογνωσίας

    Η 1η ημέρα του 10ου e- Business & Social Media World θα είναι αφιερωμένη στην αγορά του e-επιχειρείν και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στελέχη των οποίων θα μιλήσουν για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις νέες τάσεις, τους τρόπους υπερπήδησης των εμποδίων, αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται, σε όλη την αλυσίδα που σχετίζεται με το e-Commerce.

    Η 2η ημέρα του συνεδρίου είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media περισσότερο από την πλευρά του business και του branding και λιγότερο από αυτήν της ψυχαγωγίας ή της επικοινωνίας. Οι σύνεδροι θα μεταφέρουν κρίσιμη τεχνογνωσία, σημαντικές πληροφορίες, αλλά και χρήσιμα tips στους συμμετέχοντες.

    Το πλέον σημαντικό, ότι θα παρουσιαστούν case studies πετυχημένων εκστρατειών που συζητήθηκαν και απέσπασαν τα εύσημα, ενώ θα γίνει αναλυτική αναφορά στα νέα κανάλια προβολής και στην ανανεωμένη αξία του περιεχομένου, προκειμένου τα brands να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

    Θα επιχειρηθούν επίσης αξιόπιστες προσεγγίσεις του οφέλους που θα προκύψει από τις ανανεωμένες στρατηγικές marketing, με στόχο τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και την απογείωση των brands. Κορυφαίοι επαγγελματίες της αγοράς θα μεταφέρουν την εμπειρία τους και θα προτείνουν τα διαθέσιμα εργαλεία, τις κατάλληλες λύσεις και τις πλέον αποτελεσματικές μεθόδους που θα επιτρέψουν τις επιχειρήσεις να διακριθούν στη νέα πραγματικότητα και να βρεθούν σε θέση ισχύος στο εγγύς μέλλον.

    Αλήθεια, εσείς που θέλετε να είστε την επόμενη μέρα;

    Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο online event άμεσα εδώ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles