16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι 11 μέρες του χρόνου που οι Αμερικανοί βλέπουν λιγότερο πορνό

    Είναι Παρασκευή, ας είμαστε ειλικρινείς: όλοι βλέπουν πορνό στο ίντερνετ. Πολλές φορές πιστεύουμε πως το πορνό, είναι ένας από τους σοβαρούς λόγους που υπάρχει το ίντερνετ. Ο δεύτερος «σοβαρός» λόγος είναι τα βίντεο με γάτες.

    Ενώ οι περισσότερες ιστοσελίδες (πορνό και μη) δίνουν στη δημοσιότητα τις υψηλότερες επισκεψιμότητες, το Pornhub.com (ναι, είμαστε σίγουροι ότι το γνωρίζετε) έδωσε στη δημοσιότητα τις ημέρες του 2012 που οι Αμερικανοί το επισκέφτηκαν λιγότερο. Δηλαδή; Τις ημέρες που παρακολούθησαν το λιγότερο πορνό μέσα σε όλη τη χρονιά.

    Σημειώστε πως το pornhub.com συγκαταλέγεται στα δημοφιλέστερα sites παγκοσμίως και στην Ελλάδα το ίδιο, αν και δεν είναι το δημοφιλέστερο (τα πρωτεία κρατάει το xhamster.com). Αναζητήσαμε περισσότερο “παγκόσμια” στατιστικά, αλλά ατυχήσαμε. Σε κάθε περίπτωση όμως, το “traffic” του site στις ΗΠΑ είναι ενδεικτικό για να διαπιστώσουμε πότε οι άνθρωποι κάνουν “διακοπές” από την αγαπημένη τους ασχολία. Δείτε λοιπόν τις ημέρες που οι Αμερικανοί κάθισαν λιγότερο μπροστά από τους υπολογιστές τους «ανακαλύπτοντας τα μυστικά της ζωής»:

    1. Η ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου)
    2. Η ημέρα των Ευχαριστιών (22 Νοεμβρίου)
    3. Πάσχα (Καθολικό) (8 Απριλίου)
    4. Παραμονή Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου)
    5. Ημέρα Ανεξαρτησίας (4 Ιουλίου)
    6. Πρωτοχρονιά (1 Ιανουαρίου)
    7. Τυφώνας Sandy (20 Οκτωβρίου)
    8. Κυριακή του διημέρου Memorial Day (27 Μαϊου)
    9. Σάββατο του διημέρου Memorial Day (26 Μαϊου)
    10. H ημέρα του Πατέρα (17 Ιουνίου)
    11. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου)

    Αν και αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο ο τυφώνας Sandy ήταν ανασταλτικός για την online σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των φίλων στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, είναι και λιγάκι παρήγορο να ξέρουμε ότι «όταν ο κόσμος καίγεται», οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να αλλάζουν προτεραιότητες. Το ότι στο top 10 πέρασε η ημέρα του Πατέρα και όχι η ημέρα της Μητέρας… πώς σας φαίνεται;

    Πηγή: Daily Mail

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles