20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    11 hot γυναίκες streamers που πρέπει οπωσδήποτε να… τσεκάρεις

    Το Twitch, με εκατομμύρια users καθημερινά, αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για τους streamers. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι περιπτώσεις γυναικών που ξεχωρίζουν ανάμεσά τους, καθώς έχουν βρει τη μαγική… συνταγή για να αναπτύξουν το κανάλι τους, αποκτώντας εκατομμύρια fans. Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς αλλά και sexy γυναίκες streamers στο Twitch για το 2024, δείτε τη λίστα που ακολουθεί.

    Pokimane – 9.4 εκατ. followers

    Μία από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες σε TikTok, Instagram, YouTube και Twitch είναι η Pokimane. Η Imane Anys, γνωστή ως Pokimane, είναι μία από τις πιο hot streamers του Twitch στον Καναδά, γεννημένη το 1996.

    Το 2013, η Imane αγόρασε έναν υπολογιστή αξίας 250 δολαρίων και άρχισε να κάνει streaming στο Twitch ενώ έπαιζε League of Legends και Fortnite. Μέχρι το 2017, είχε 500.000 ακόλουθους και μπήκε στους top 100 λογαριασμούς με τους περισσότερους ακόλουθους του Twitch.

    Amouranth – 6.6 εκατ. followers

    Αν είστε fans του ASMR, μία από τις κορυφαίες γυναίκες streamers του Twitch που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι η Amouranth. Η Kaitlyn Siragusa είναι Αμερικανίδα μοντέλο που γεννήθηκε το 1993. Το 2015, της ζητήθηκε από την εταιρεία Twich να ενταχθεί στην πλατφόρμα ως δημιουργός περιεχομένου και να δημιουργήσει live shows με κοστούμια. Γρήγορα έγινε διάσημη για το χορό της, το ASMR, και το hot tub streaming content.

    Staryuuki – 3.2 εκατ. followers

    Κυρίως γνωστή για τα video της στο TikTok, η Staryuuki είναι μια από τις καλύτερες γυναίκες streamers του Twitch. Η Elizabeth Maria Erigolla είναι γνωστή gamer από την Κούβα, γεννημένη το 1998. Το 2019, η Elizabeth άρχισε να κάνει streaming στο Twitch παίζοντας video games και μεταδίδοντας χαλαρωτικά ASMR video.  Εκτός από το Twitch, έχει 12 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok.

    Loserfruit – 2.9 εκατ. followers

    Η Kathleen Veronica Belsten, γνωστή ως Loserfruit, είναι γνωστή Αυστραλή YouTuber και μία από τις καλύτερες γυναίκες streamers του Twitch. Μετά την Pokimane, είναι η δεύτερη γυναίκα με τoυς περισσότερους followers στο Twitch. Η Kathleen ξεκίνησε τα κανάλια της στο YouTube και το Twitch παίζοντας League of Legends και Overwatch το 2013. Αλλά τώρα, επικεντρώνεται μόνο στο Fortnite και έχει 4.4 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 1.1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

    Kyedae – 2.7 εκατ. followers

    Με 2.7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch, η Kyedae είναι μία από τις κορυφαίες γυναίκες streamers. Η Kyedae Alicia Shymko είναι μια ιαπωνo-καναδή streamer που γεννήθηκε το 2001. Η πρώτη της διαδικτυακή εμφάνιση ήταν στα TenZ’s, τα streams του αρραβωνιαστικού της το 2021, όταν της δίδασκε πώς να παίζει Valorant. Την ίδια χρονιά, εντάχθηκε στο Twitch και προσπάθησε να αυξήσει τη βάση των fans της. Αυτή τη στιγμή έχει 2.7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch και 1.2 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

    Ironmouse – 1.8 εκατ. followers

    Εάν είστε εξοικειωμένοι με τους AI influencers, τότε οι VTubers δεν είναι κάτι που σας φαίνεται περίεργο. Η Ironmouse είναι μια Vtuber (Virtual YouTuber), η οποία δραστηριοποιείται στο Twitch από το 2017. Αυτή η Πουέρτο Ρίκο-Αμερικανίδα VTuber έχει περίπου 1.8 εκατ. followers.

    ItsHAFU – 1.3 εκατ. followers

    Τώρα, ήρθε η ώρα για μια από τις καλύτερες Κινέζες YouTubers. Η Rumay Wang είναι μια Αμερικανο-Κινέζα Twitch streamer που γεννήθηκε το 1991. Είναι κυρίως γνωστή ως επαγγελματίας παίκτρια του World of Warcraft. Το 2020, η Rumay δημιούργησε το κανάλι της στο Twitch και άρχισε να παίζει World of Warcraft, Bloodline Champions και Hearthstone.

    39Daph – 1.2 εκατ. followers

    Αν ψάχνετε για YouTubers του Minecraft, η 39Daph είναι μια από τους streamers που πρέπει να ακολουθήσετε. Η Daphne Wai, ή 39Daph, είναι μια καναδική streamer γεννημένη το 1998. Ως μία από τις καλύτερες γυναίκες streamers του Twitch, μεταδίδει τακτικά Art, Resident Evil, Minecraft και RPGS. Έχει 1.2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitch και 300 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

    Valkyrae – 1.1 εκατ. followers

    Η 100 Thieves είναι ένας αμερικανικός gaming οργανισμός και συνιδρυτής του είναι μία από τις πιο καυτές γυναίκες streamers του Twitch, η Valkyrie. Η Rachell Marie Hofstetter είναι Αμερικανίδα streamer και YouTuber γεννημένη το 1992. Δημιούργησε τον λογαριασμό της στο Twitch το 2015 μεταδίδοντας το παιχνίδι Fortnite. Το 2018, εντάχθηκε στο 100 Thieves ως η πρώτη γυναίκα δημιουργός περιεχομένου αυτής της εταιρείας. Έχει 4 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 3,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

    Lilchiipmunk – 400 χιλιάδες followers

    Η Lilchiipmunk ή Caroline είναι μια streamer που γεννήθηκε στον Καναδά με μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία. Είναι μισή Βιετναμέζα και μισή Ρουμάνα. Εκτός από αγγλικά, μιλάει και εβραϊκά. Είναι σε σχέση με τον streamer Summit1g κι έχει βασίσει το κανάλι της στο Twitch στο League of Legends.

    Tarababcock – 191 χιλιάδες followers

    Η TaraBabcock είναι μια streamer από το Σιάτλ των ΗΠΑ.  Κάνει streaming στο Twitch από το 2012 και έχει συγκεντρώσει περίπου 191 χιλιάδες ακόλουθους.  Σήμερα, περιστασιακά παίζει Dark Souls, αλλά ταυτόχρονα, έχει δύο λογαριασμούς στο Youtube – έναν για παιχνίδια κι έναν για vlogging. Ισχυρίζεται ότι το αγαπημένο της παιχνίδι όλων των εποχών είναι το Super Mario Bros. 3, αλλά αγαπά επίσης παιχνίδια όπως το Mortal Kombat και το Assassin’s Creed.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι άλλο θα δούμε! Το Doom τώρα «τρέχει» και σε… βακτήρια!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles