19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    11pets – Pet Care: Πας διακοπές; Δες πώς μπορεί κάποιος να φροντίσει σωστά το κατοικίδιό σου κατά την απουσία σου!

    11pets

    Κάθε τόσο χρειάζεται να αφήσουμε τα κατοικίδιά μας με κάποιον άλλο για μερικές μέρες. Ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε, όπου βρισκόμαστε στην «καρδία» του καλοκαιριού και πολλοί από εσάς ετοιμάζεστε να αποδράσετε  για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην αγνοήσετε το γεγονός ότι τα κατοικίδια σας χρειάζονται κάποιον να τα φροντίζει για όσο καιρό εσείς θα λείπετε. Ωστόσο, για να είναι σε θέση να τα φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο, είναι απαραίτητο να γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τις ανάγκες τους όπως:

    • Τι φαγητό τρώνε, πόσο συχνά και ποια ποσότητα
    • Σημαντικά δεδομένα για το ιατρικό τους ιστορικό
    • Αν παίρνουν φάρμακα, ποια είναι και πόσο συχνά
    • Τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση ανάγκης (στοιχεία κτηνιάτρου κλπ.)

     

    Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσετε ότι ο σκύλος ή ο γάτος σας θα είναι σε ασφαλή χέρια  και θα έχει την κατάλληλη φροντίδα, είναι η πλατφόρμα της 11pets: Pet Care, η οποία αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για αυτό το πρόβλημα. Συγκεκριμένα, με ένα εύκολο και απλό τρόπο, δημιουργεί αυτόματα τον Οδηγό Φροντίδας για το κατοικίδιό σας, επιτρέποντας σας παράλληλα να τον μοιραστείτε με το άτομο που θα επιλέξετε να φροντίζει το κατοικίδιό σας κατά την απουσία σας. Να σημειωθεί ότι ο Οδηγός Φροντίδας ενημερώνεται αυτόματα όταν αλλάξετε οποιοδήποτε στοιχείο του κατοικίδιού σας παρέχοντας πάντα την πιο πρόσφατη πληροφορία.

    Ο Οδηγός Φροντίδας δημιουργείται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού και περιλαμβάνει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να φροντίσει το κατοικίδιό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δείτε εδώ τον Οδηγό Φροντίδας της «Τίνας» και θα καταλάβετε…

    11pets SampleCare-Guide

    Αν θέλετε μπορείτε και εσείς να κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή 11pets: Pet Care και να δημιουργήσετε τον Οδηγό Φροντίδας του δικού σας  κατοικίδιου. Δοκιμάστε… το και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα. Το δικαιούται… άλλωστε και το κατοικίδιο σας!

    Η 11pets: Pet Care είναι διαθέσιμη δωρεάν και στα Ελληνικά στα ακόλουθα Links:
    11pets: Pet Care: www.11pets.com  για Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.m11pets.elevenpets και για iOS: https://apps.apple.com/us/app/11pets-pet-care/id1232470530.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles