24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    12χρονή κατηγορείται ότι προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της για ένα… iPhone!

    Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό μπορεί να μας δημιουργήσει η είδηση σύμφωνα με την οποία μία 12χρόνη επιχείρησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της επειδή της πήρε το iPhone! Το περιστατικό συνέβη στο Colorado των Η.Π.Α και σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι αστυνομικές αρχές, η θλιβερή αυτή ιστορία ξεκίνησε από τη στιγμή που η μητέρα της 12χρόνης άρχισε να αντιλαμβάνεται μία περίεργη οσμή στο ρόφημα που έπινε κάθε πρωί.

    Poison

    Επιπλέον, η γυναίκα εντόπισε την ίδια ακριβώς μυρωδιά σε ένα ποτήρι νερό που έβαλε από μία καράφα και τότε ήταν που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όπως τελικά αποδείχθηκε και στις δύο περιπτώσεις, η αιτία της άσχημης μυρωδιάς ήταν… λευκαντικό. Η μητέρα έντρομη μόλις κατάλαβε το τι συνέβαινε επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές, κατηγορώντας την κόρη της ότι προσπάθησε να την δηλητηριάσει. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να συλλάβουν τη 12χρόνη, η οποία αυτή τη στιγμή κρατείται σε ένα ειδικό αναμορφωτήριο, κατηγορούμενη για απόπειρα δολοφονίας. Πριν να συμβεί το συμβάν, η μητέρα της 12χρονής της είχε πάρει το iPhone ως μία μορφή τιμωρίας. Οι αρχές δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το ομολογουμένως πολύ δυσάρεστο περιστατικό που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο υπερβολικός εθισμός, ακόμη και σε ένα smartphone μπορεί να σε οδηγήσει σε πραγματικά επικίνδυνα μονοπάτια. Ελπίζουμε πραγματικά αυτή η ιστορία να είναι η τελευταία αυτού του είδους…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles