14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες CY» που κυκλοφορεί: Σχεδόν αμετάβλητα τα μερίδια αγοράς στην Κινητή́ Τηλεφωνία στην Κύπρο το 2018

    Περίπου αναλλοίωτη παρέμεινε η εικόνα αναφορικά με τα μερίδια αγοράς κινητής τηλεφωνίας των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών στην Κύπρο το 2018. Οι επενδύσεις των εταιρειών σε δίκτυα νέας γενιάς που προαναγγέλθηκαν την χρόνια που πέρασε και προχωρούν, δεν αναμένεται να αλλάξουν σύντομα τον τηλεπικοινωνιακό χάρτη στην αγορά της Κύπρου, καθώς, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη να διανυθεί μέχρι την υλοποίηση τους και την εμπορική χρήση των νέων αυτών δικτύων.

    Διαβάσετε επίσης:

    Feature: Η αξία των δεδομένων μας θα κριθεί στην Ψηφιακή Ταυτότητα. Νέα οδηγία για τη χρήση δεδομένων του δημοσίου τομέα.

    TECH: JAGUAR LAND ROVER  Φωτίζει τον δρόμο για τα αυτόνομα αυτοκίνητα

    DATA: Νέα οδηγία για τη χρήση δεδομένων του δημόσιου τομέα

    INTERVIEW – Δημήτρης Λιτσικάκης: Country Manager REVOLUT Ελλάδας, Κύπρου, & Μάλτας. Η Revolut, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη Fintech στην Ευρώπη, ιδρύθηκε στο Λονδίνο τον Ιούνιο του 2015 από τους Nikolay Storonsky και Vlad Yatsenko. Αποτελεί την Νο.1 ψηφιακή εναλλακτική τραπεζική λύση, με περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια χρήστες στην ευρωπαϊκή αγορά. Επεξεργάζεται $4 δισ. σε συναλλαγές κάθε μήνα, ενώ μετά από την επέκταση στην αγορά της Ασίας, βάζει πλώρη για ΗΠΑ και Αυστραλία. Στην Κύπρο δραστηριοποιείται από τις αρχές του 2018, με επικεφαλής τον Δημήτρη Λιτσικάκη, Country Manager Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

    MEGATEST: Τα καλύτερα notch-less smartphones!

    HOW TO: Μεταφορά δεδομένων και ρυθμίσεων από iOS σε Android

    PREVIEW: Meizu Zero

    PREVIEW: Samsung Galaxy M10 & M20

    PREVIEW: Redmi Go

    PREVIEW: Honor View 20

    PREVIEW: MOTO G7 SERIES

    REVIEW: Xiaomi Mi 8 Pro

    Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της «Κινητής» που κυκλοφορεί στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο.

    kiniti cover march 2019

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles