24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διάβασε ένα υπέρ-αναλυτικό hands-on στο Samjiyon, το Android tablet της Βόρειας Κορέας

    Όταν σας γράψαμε πρώτη φορά για το Samjiyon, το 7ιντσο και 10ιντσο Android tablet που κατασκευάζεται στη Βόρεια Κορέα, σας είχαμε πει πως είναι η καλύτερη στιγμή για ένα τεχνολογικό συντάκτη. Γιατί; Μα γιατί, πόσο συχνά έχεις την ευκαιρία να γράφεις για ένα gadget που είναι κομμένο και ραμμένο στις προδιαγραφές ενός καθεστώτος; Δεν συνδέεται σε Wi-Fi, δεν έχεις πρόσβαση στο Google Play, αλλά μόνο στο εντελώς καθεστωτικό intranet και… το πιο σημαντικό; Έχει κεραία για τηλεόραση (χειροκροτήματα).

    samjiyon

    Την εποχή εκείνη αναρωτιόμασταν για το hardware της συσκευής και τα πιο συγκεκριμένα specs του. Παρουσιάστηκαν κάποια hands-on videos που μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά πρόσφατα, εμφανίστηκε και ένα εξαιρετικά αναλυτικό hands-on, 16 σελίδων, που έφτιαξε ο Frank Ruediger, αναλυτής για θέματα που αφορούν τη χώρα, για το blog 38 North. 16 σελίδες που ξεκινούν λέγοντας:

    «Πριν μερικούς μήνες, η ολοένα και αυξανόμενη κοινότητα που ενδιαφέρεται για τα θέματα της Βόρειας Κορέας έμαθε πως υπάρχει μία τοπική έκδοση του iPad – το Samjiyon tablet. Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω για λίγο κατά την διάρκεια μίας επίσκεψης τον Μάιο του 2013 και δεν μπορούσα να μην υποκύψω στον πειρασμό να το αγοράσω από κατάστημα της Pyongyang το Σεπτέμβριο του 2013. Μου κόστισε 180 ευρώ. Μετά από αρκετές μέρες εντατικής χρήσης, μπορώ να πω πως είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις στην καριέρα μου ως καταναλωτής που, πήρα πολύ περισσότερα από αυτά που πλήρωσα».

    Έχετε ακούσει πολλές φορές τέτοια φράση για συσκευή; Αν έχετε κουράγιο, διαβάστε το review του Samjiyon. Έχει τρομερό ενδιαφέρον.

    North Korea Samjiyon Tablet Review

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles