11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    COMICDOM CON ATHENS: ένα τριήμερο γεμάτο comics!

    Για έκτη συνεχή χρονιά, η γιορτή αποκλειστικά αφιερωμένη στα comics COMICDOM CON ATHENS, πρόκειται να πραγματοποιηθεί  ξανά  στην Αθήνα, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22) το τριήμερο 8, 9 και 10 Απριλίου.

    Το πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2011, περιλαμβάνει ειδικές προβολές, sketch events, workshops για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης, bazaar ελληνικών καταστημάτων comics και εκδοτικών εταιριών, παιδικό πρόγραμμα, καθώς και τα Comicdom Awards, τα μοναδικά βραβεία comics για τους Έλληνες δημιουργούς.

    Για τους φίλους των υπερηρωικών comics, η έκθεση Batman: Yesterday & Tomorrow, ταξιδεύει στην Αθήνα από το Cartoon Art Museum του San Francisco (μαζί με τον επιμελητή συγγραφέα και σεναριογράφο, Andrew Farago), παρουσιάζοντας τέσσερις διαφορετικούς δημιουργούς, τέσσερις διαφορετικές προσεγγίσεις στην ιστορική και αισθητική εξέλιξη του σκοτεινού ιππότη της Gotham City, ενός από τους πιο δημοφιλείς και ενδιαφέροντες ήρωες των comics. Αυθεντικές σελίδες από τους Bob Kane, Neal Adams, Bob Brown και Joe Giella, αλλά και σπάνιες σελίδες από τα Bat-Manga του Ιάπωνα Jiro Kuwata, που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του ’60.

    Για τους φίλους των -ολοένα και πιο δημοφιλών- ιαπωνικών comics (manga), η δημιουργός Sonia Leong ταξιδεύει από τη Μεγάλη Βρετανία, παρουσιάζοντας την πολυμεταφρασμένη δουλειά της, MANGA SHAKESPEARE: ROMEO AND JULIET.

    Όπως πάντα, η είσοδος στο Comicdom Con Athens 2011 είναι ελεύθερη, ενώ όλοι οι επισκέπτες θα λάβουν εντελώς δωρεάν τον έγχρωμο, πολυσέλιδο κατάλογο με το πρόγραμμα και τα events του τριημέρου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles