20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    “1883”: Στο prequel του Yellowstone θα συμμετέχει ο Tom Hanks

    Στο prequel του Yellowstone, με τίτλο “1883”, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον δημοφιλή ηθοποιό Tom Hanks, ο οποίος θα εμφανιστεί στο δεύτερο επεισόδιο, υποδυόμενος τον General George Mead σε έναν guest ρόλο.

    Ο Hanks, στη σειρά που θα δούμε το Δεκέμβριο, θα παίξει σε μια σκηνή με τον James Dutton του Tom McGraw μετά την μάχη του Antietam κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου. Πρόκειται για την πιο αιματηρή «σελίδα» στην αμερικανική ιστορία, καθώς χάθηκαν πάνω από 22.700 στρατιώτες και από τις δύο πλευρές.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο Taylor Sheridan, δημιουργός του 1883, είπε ότι εκτός από την συμμετοχή του Tom Hanks, θα υπάρξουν ακόμα αρκετές εκπλήξεις που θα δούμε στην πρώτη σεζόν που θα προβληθεί στο Paramount+. Αναμένεται να δούμε και τον Billy Bob Thornton να παίζει δίπλα στους πρωταγωνιστές Sam Elliott, Faith Hill, Isabel May και Lamonica Garrett.

    Διαβάστε επίσης:

    Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας “Aquaman and the Lost Kingdom”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles