20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    18ος Logicom Cyprus Marathon: Ρεκόρ συμμετοχών με 1300 δρομείς

    logicom cyprus marathon

    Ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να σημειώσει φέτος ο 18ος Logicom Cyprus Marathon, καθώς στην αφετηρία αναμένεται να παραταχθούν 1300 δρομείς. Ανάμεσά τους και δρομείς με εξαιρετικές επιδόσεις, δρομείς που τρέχουν για την εμπειρία, καθώς επίσης και δρομείς που τρέχουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια χθεσινής δημοσιογραφικής διάσκεψης.

    Όπως αναφέρθηκε στην διάσκεψη τύπου ο Μαραθώνιος είναι αφιερωμένος στο μεγάλο σύμβολο του Ελληνικού και Κυπριακού αθλητισμού, Στέλιο Κυριακίδη, νικητή του Μαραθωνίου της Βοστώνης το 1946. Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές τον αγώνα θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δημήτρης Κυριακίδης, γιος του Στέλιου ο οποίος και θα τιμήσει τον πρώτο και την πρώτη Μαραθωνοδρόμο (όπως κάνει και στο Μαραθώνιο της Βοστώνης) με στεφάνι από ελιά του Μαραθώνα εμβαπτισμένο σε χρυσό. Παράλληλα θα λάβει μέρος και στον οικογενειακό δρόμο 5 χλμ.

    Οι εκδηλώσεις του Μαραθωνίου της Πάφου θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 5 Μαρτίου με την άφιξη στην Πάφο από τον Τύμβο του Μαραθώνα, της Φλόγας του Μαραθωνίου που αποτελεί σύμβολο παγκόσμιας ειρήνης. Στο μαραθώνιο θα λάβουν μέρος δρομείς από αρκετούς Συλλόγους Δρομέων της Κύπρου και του εξωτερικού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles