20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    18th Mediterranean Electrotechnical Conference MELECON 2016: Ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια φιλοξενείται στη Κύπρο από 18 έως 20 Απριλίου

    melecon 2016 cyprus

    Ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια, το MELECON 2016, θα φιλοξενήσει η Κύπρος από τις 18 έως τις 20 Απριλίου 2016, που διοργανώνεται από το μεγαλύτερο παγκόσμιο Σύνδεσμο Ηλεκτρικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικής (ΙΕΕΕ). Η διοργάνωση του MELECON 2016 έχει ανατεθεί φέτος από το IEEE (Region 8 – αφορά τις χώρες της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής) στο Παράρτημα IEEE Κύπρου (IEEE Cyprus Section, και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την πανεπιστημιακή κοινότητα της Κύπρου.

    Οι εργασίες του MELECON 2016, θα ξεκινήσουν στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας 18 Απριλίου, στο ξενοδοχείο St. Raphael Resort Hotel στη Λεμεσό ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης του συνεδρίου.

    Στο 18th Mediterranean Electrotechnical Conference MELECON 2016, αναμένεται να παρουσιαστούν περισσότερες από 150 ερευνητικές εργασίες που καλύπτουν τους τομείς των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, Ηλεκτρικής Ενέργειας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Περιβαλλοντολογικών Συστημάτων και Εφαρμογών, Διαδικτύου και Δεδομένων. Τις εργασίες του συνεδρίου θα παρακολουθήσουν περισσότερα από 200 άτομα προερχόμενα από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται επιστήμονες υπολογιστών, υπεύθυνοι ανάπτυξης λογισμικού, επαγγελματίες τεχνολογίας πληροφοριών, φυσικοί, και ερευνητές ηλεκτρικής και εφαρμοσμένης μηχανικής ηλεκτρονικής.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΕΕΕ είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος επαγγελματικός σύνδεσμος, που βασικό σκοπό του έχει την προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας και της αριστείας, προς όφελος της ανθρωπότητας. Μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου είναι IBM και η Cyta.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles