18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    19 θρυλικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, αποκτούν χρώμα με το Photoshop

    To Photoshop έχει μπει στη ζωή μας, όσο λίγα λογισμικά. Αναλογιστείτε μόνο πως, βγαίνοντας από την πόρτα του σπιτιού μας, στα πρώτα 10 μέτρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσουμε κάτι που έχει επεξεργαστεί μέσω του δημοφιλούς software επεξεργασίας εικόνας: αφίσες, ταμπέλες, φωτογραφίες, συσκευασίες προϊόντων.

    Δείτε μία εφαρμογή του Photoshop που μας έκανε τρομερή εντύπωση.

    Η Sanna Dullaway, που έχει την έδρα της στη Σουηδία, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Photoshop για να “ζωντανέψει” ασπρόμαυρες φωτογραφίες του μακρινού παρελθόντος, όταν το χρώμα υπήρχε μόνο στην πραγματική ζωή και όχι τη φωτογραφία.

    Μέρος της δουλειάς της, είναι να παίρνει παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και να τους δίνει χρώμα. Η gallery πού ήρθε στην προσοχή μας όμως, είναι μία γκαλερί με θρυλικές φωτογραφίες, που έχουν γράψει ιστορία από μόνες τους και η Sanna Dullaway τις έφερε στο παρόν, χρωματίζοντάς τις με το Photoshop.

    Είναι εκπληκτικό πόσο διαφορετικές φαίνονται ιστορικές μορφές, όπως ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Τσε Γκεβάρα, ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, ο Κάρολος Δαρβίνος, η Άννα Φρανκ ή και ιστορικά στιγμιότυπα όπως οι ουρές των μεταναστών στη Νήσο Έλις της Νέας Υόρκης, με περισσότερο χρώμα.

    Απολαύστε τις… είναι εξαιρετική δουλειά.

     

    Πηγές: Sana DeviantArt via BitRebbels, Dvice

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles