17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    1923: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη νέα σειρά του Harrison Ford

    Οι fans του τηλεοπτικού blockbuster “Yellowstone” ανυπομονούν για την επερχόμενη prequel σειρά του Paramount + με τίτλο 1923, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Harrison Ford και η βραβευμένη με Oscar Helen Mirren. Το official trailer κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες κι έχει διάρκεια 90 δευτερόλεπτα. Υπόσχεται αρκετό… δράμα, περιπέτεια και δυνατές ερμηνείες από πρωτοκλασάτα ονόματα. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου.

    Πρόκειται για μια δημιουργία του ηθοποιού και σκηνοθέτη Taylor Sheridan, η οποία θα διηγηθεί μια ιστορία που τοποθετείται στη δεκαετία του ’20. Στο επίκεντρο τοποθετείται μια γενιά της οικογένειας Dutton, το 1923, σε μια εποχή με διάφορες δυσκολίες, όπως η Δυτική Επέκταση, η ποτοαπαγόρευση και η Μεγάλη Ύφεση, η οποία στη Μοντάνα ξεκίνησε μια δεκαετία νωρίτερα. Το “Yellowstone,” το οποίο ακολουθεί τις ζωές και τις δυσκολίες της οικογένειας Dutton, που είναι ιδιοκτήτες ενός ράντσου στη Montana, αποτελεί τεράστια επιτυχία στο Paramount+ και πρωταγωνιστεί ακόμα ένας μεγάλος αστέρας του κινηματογράφου, ο Kevin Costner.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαβάστε επίσης:

    Money Heist: Korea part 2: Νέα επεισόδια στις 9 Δεκεμβρίου (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles