22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Money Heist: Korea part 2: Νέα επεισόδια στις 9 Δεκεμβρίου (trailer)

    Η ισπανική «Τέλεια Ληστεία» αποτέλεσε μια μεγάλη επιτυχία για το Netflix και είχε ως αποτέλεσμα να δούμε και την κορεάτικη εκδοχή της που φέρει τον τίτλο Money Heist: Korea – Joint Economic Area. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία μιας ομάδας ανώνυμων ληστών, οι οποίοι ετοιμάζουν μια επική… επιχείρηση, όπως ακριβώς συνέβη και στην ισπανική σειρά.

    Το part 1 της σειράς ανέβηκε στο Netflix τον Ιούνιο με πρωταγωνιστές τους Yoo Ji-tae στο ρόλο του Professor και τους Park Hae-soo, Jeon Jong-seo, Lee Hyun-woo κ.α.

    Στο νέο trailer, που έγινε διαθέσιμο για το part 2. στο επίκεντρο τοποθετείται ο Καθηγητής, δηλαδή ο εγκέφαλος της ιστορίας ο οποίος αναφέρει: «Σε ένα κόσμο που το χρήμα είναι το παν, πούλησα τα πάντα για την επιτυχία».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς αναμένεται στο Netflix στις 9 Δεκεμβρίου. Το part 2 του Money Heist: Korea – Joint Economic Area θα έχει 6 επεισόδια που φέρουν την υπογραφή του γνωστού filmmaker Kim Hong-sun, που βρισκόταν πίσω από παραγωγές όπως τα «The Guest», «Voice» και «Black».

    Διαβάστε επίσης:

    Ύστερα από τα μυριάδες προβλήματα… Στην ελεύθερη τηλεόραση του ANT1 το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κάταρ!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles