12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    1More Spearhead VR BT Unboxing & Review: «Safe bet»!

    H 1More είναι μια εταιρεία που δικαιολογημένα την λατρεύουν όλοι οι audiophiles, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που διακρίνονται για τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, την ξεχωριστή αισθητική και τα καινοτόμα features που καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Μια κατηγορία χρηστών που «προσέχει» πάρα πολύ η 1More είναι οι gamers, καθώς πολλές φορές εστιάζει στην ανάπτυξη gaming-related προϊόντων που έχουν τη δυναμική για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των φανατικών gamers. Τα 1More Spearhead VR Bluetooth in-ear headphones, αποτελούν ουσιαστικά μια ειδική και αναβαθμισμένη «gaming έκδοση» των  Triple Driver BT Headphones της ίδιας εταιρείας, προσφέροντας την ίδια ακουστική ποιότητα, αλλά και μια σειρά από features που αναμφίβολα θα εκτιμήσουν οι φανατικοί gamers!

     Game-centric to the bone!

    Βγάζοντας τα in-ear headphones της 1More από την premium συσκευασία μπορούμε εύκολα να σταθούμε στην άκρως ποιοτική κατασκευή, με τα ακουστικά να είναι «πανάλαφρα» και να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν το maximum αποτέλεσμα. Ειδικότερα στον  κόσμο των online games που τα ακουστικά θα πρέπει να ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού, τα Spearhead της 1More είναι μελετημένα, με τέτοιο τρόπο ώστε να αναβαθμίζουν στο έπακρον την ακουστική εμπειρία κάθε gamer.

    Εκτός από τα χαρακτηριστικά LED Lights που φανερώνουν τον game-centric χαρακτήρα των ακουστικών (θα βρείτε 4 διαφορετικά LED lights, τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε μέσω του 1More assistant app), η γνωστή εταιρεία ενσωματώσει την εξελιγμένη τεχνολογία Virtual Environment Sound Technology, η οποία προσφέρει 3D Audio που αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμο. Η ύπαρξη του neckband προσφέρει άνεση ακόμη και ύστερα από πολύωρη χρήση, καθώς το βάρος των ακουστικών μοιράζεται ισομερώς και αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι μπορούν να ταιριάξουν στην εντέλεια στο σχήμα του αυτιού του κάθε χρήστη.

    Πέραν του εκπληκτικού ήχου, τα συγκεκριμένα in-ear headphones διαθέτουν ένα εξαιρετικό built-in μικρόφωνο, το οποίο διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα του και για τη δυνατότητα να δέχεστε και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικής κλήσεις σε άριστη ποιότητα. Επίσης, σε ότι έχει κάνει με το built-in microphone των ακουστικών της 1More δε γίνεται να μην εκθειάσουμε την τεχνολογία του Environmental Noise Cancellation (ENC), η οποία φιλτράρει κατάλληλα τον ήχο στο background, με αποτέλεσμα να μιλάτε πεντακάθαρα με τους συμπαίκτες σας.

    Επιπλέον, η Bluetooth εμβέλεια τους αγγίζει τα 10 μέτρα, ενώ από τη στιγμή που υποστηρίζουν το Bluetooth 4.2, τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχουν πεντακάθαρο σήμα «καμπάνα». Επίσης, η 1More έχει κάνει τέλεια δουλειά και στην αυτονομία, καθώς τα ακουστικά μπορούν να αντέξουν μέχρι και ως 6 ώρες χωρίς φόρτιση, ενώ υποστηρίζει και δυνατότητα fast-charging, όπου σε μόλις 1 ώρα φόρτισης μπορείτε να αποκτήσετε 3 ώρες playtime.

    Gaming Sound perfection (κι όχι μόνο)!

    H 1More αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, ότι είναι «ειδικότητα» της  στο να σχεδιάζει εκπληκτικής ποιότητας ακουστικά, τα οποία μάλιστα διατίθενται σε άκρως ανταγωνιστική τιμή. Με εντυπωσιακά features, ξεχωριστές δυνατότητες και ανεπτυγμένες τεχνολογίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα εν λόγω in-ear headphones θα ικανοποιήσουν πλήρως ακόμη και τους πιο απαιτητικούς φίλους του gaming.

    Τα 1More Spearhead VR BT είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Salas headphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles