12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    1More Spearhead VR Hands-On Review & Unboxing: «Tip of the spear»!

    Οι gamers είναι γνωστό ότι αποτελούν μια πολύ ειδική κατηγορία καταναλωτών, καθώς για να μπορέσουν να ξεχωρίσουν και να πρωταγωνιστήσουν στα πολύωρα gaming sessions τους θα πρέπει να διαθέτουν και το κατάλληλο gear! Ξεκινώντας από ένα gaming keyboard ή ένα gaming mouse και φτάνοντας μέχρι το headset τους, σίγουρα οι ανάγκες τους είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και «διαφορετικές» σε σύγκριση με το μέσο casual χρήστη. Για αυτό και η 1More που ειδικεύεται στα ποιοτικά audio-based προϊόντα, αντιλαμβανόμενη το τι ακριβώς αναζητούν οι gamers κυκλοφορεί το Spearhead VR, ένα εκπληκτικό on-ear headset, το οποίο αναμένεται να εκτοξεύσει την gaming ακουστική εμπειρία σας.

    dav

    Υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνεση!

    To Spearhead VR της 1More σχεδιάστηκε με γνώμονα την υψηλή αντοχή, για αυτό και η πρώτη αίσθηση που αποκομίζει κανείς με το που θα το πιάσει στα χέρια του είναι ότι έχει να κάνει με μία άκρως στιβαρή και συγχρόνως premium κατασκευή. Αυτό υποδηλώνει τόσο το μεταλλικό headband, αλλά και τα υπόλοιπα σημεία του headphone που είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Χρησιμοποιώντας ως κύριο υλικό το ανοξείδωτο ατσάλι και με τα περισσότερα μέρη του που εφάπτονται με το κεφάλι του gamer είναι καλυμμένα από μαλακό υλικό, χαρίζοντας ξεχωριστή άνεση ύστερα ακόμη και από πολύωρα gaming sessions. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα ear cushions του Spearhead VR, χαρίζουν μια ευχάριστη εμπειρία στον χρήστη τους, καθώς πραγματικά δεν θα θέλετε να τα βγάλετε από πάνω σας.

    Τα buttons ελέγχου βρίσκονται συγκεντρωμένα στο δεξί headphone, όπου εκεί θα βρείτε τα volume rockers για την αυξομείωση της έντασης του ήχου, μια κλασική audio port 3.5mm, την USB port και το power on/off button για το μικρόφωνο. Οι οδηγοί των 50mm είναι κατασκευασμένοι από γραφένιο, ενώ το μικρόφωνο είναι retractable. Ένα από τα ατού του εν λόγω headset είναι το εξαιρετικά χαμηλό βάρος του, καθώς πραγματικά θα αισθάνεστε ότι δεν… βρίσκονται πάνω στο κεφάλι σας. To 1More Spearhead VR μπορεί να συνδεθεί με όλες τις gaming κονσόλες και PC, όπως επίσης και με πιο παραδοσιακές συσκευές (tablets, smartphones, laptops) και αυτό γιατί διαθέτει δύο δυνατότητες σύνδεσης, μία μέσω USB (η οποία χαρίζει και τις 7.1 δυνατότητες) και μία μέσω του κλασικού audio input jack (3.5mm).

    High fidelity sound for gamers and… more!

    Ένα από τα πλεονεκτήματα του gaming headset της 1More είναι ότι προσφέρει εκπληκτικό Surround sound 7.1, προσφέροντας υπερρεαλιστική  απεικόνιση του ήχου και στις 3 διαστάσεις. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι την ώρα του παιχνιδιού, ο gamer μπορεί να αντιληφθεί ακόμη και τον παραμικρό ήχο του virtual περιβάλλοντος (φτάνει μόνο να το συνδέστε με το USB port). Παράλληλα, οι high-fidelity audio δυνατότητες του 1More Spearhead VR πλαισιώνονται από την τεχνολογία Super Bass VR Shock Wave, η οποία χαρίζει εκπληκτικά ρεαλιστικό και δυναμικό μπάσο.

    Εξαιρετική όμως είναι και η απόδοση της dual microphone τεχνολογίας που φέρει το Spearhead VR, καθώς η ύπαρξη της εγγυάται την πλήρη απομόνωση του μικροφώνου από οποιοδήποτε θόρυβο στο background που μπορεί να παρεμβληθεί και να χαλάσει την εμπειρία επικοινωνίας με τους συντρόφους σας την ώρα της μάχης. Φυσικά, όπως τα περισσότερα headphones που κλείνουν το μάτι στους gamers, έτσι και το Spearhead VR προσφέρει τη δυνατότητα για να παίξετε με τα RBG LED lights του, ορίζοντας μέσω της ειδικής εφαρμογής μια σειρά από patterns και επιλέγοντας μέσα από 16 εκατομμύρια διαθέσιμα χρώματα (μάλιστα το μικρόφωνο μοιάζει φωτισμένο με… φωτόσπαθο). Χωρίς αμφιβολία, η ξεχωριστή πρόταση της 1More γράφει “gaming” σε κάθε σπιθαμή της…

    For high-octane audio!

    Προσφέροντας υψηλή άνεση, ξεχωριστή λεπτομέρεια στον ήχο και εντυπωσιακά noise cancelling features μέσω της dual microphone τεχνολογίας του, το Spearhead VR σχεδιάστηκε για να προσφέρει μία high-octane ηχητική και ακουστική εμπειρία στους gamers που αναζητούν ένα άκρως ποιοτικό και συγχρόνως ξεκούραστο gaming headset. Πάρτε μία γεύση από το 1More Spearhead VR στο unboxing στο videο που ακολουθεί…  

     

     

    Επίσημος διανομέας των προϊόντων της 1More στην χώρα μας είναι η Salas Headphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles