19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    1o Symantec Day στην Κύπρο: Ημερίδα για την καταπολέμηση των σύνθετων απειλών του κυβερνοχώρου!

    symantec

    Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα την διασφάλιση της προστασίας των δεδομένων που διακινούνται στο διαδίκτυο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton στην Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώνεται από την Symantec Corp με την στήριξη της Logicom, θα συζητηθούν και θα αναλυθούν διεξοδικά, οι κυρίαρχες τάσεις στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών, με έμφαση στον έλεγχο και στην καταπολέμηση των σύνθετων απειλών του κυβερνοχώρου. (Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή για συμμετοχή στη ημερίδα κάντε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί Symantec Day Cyprus)

    Δεδομένου ότι η διασφάλιση των πολύτιμων επιχειρηματικών δεδομένων αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη πρόκληση για όλες τις επιχειρήσεις (μικρές και μεγάλες) η συγκεκριμένη ημερίδα αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και η πιο αποτελεσματική επιλογή για την αντιμετώπιση τους, είναι η ενημέρωση, η πρόληψη και η ασφάλεια. Κατά την διάρκεια της ημερίδας ειδικοί της Symantec (η εταιρεία αυτή έχει δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πληροφοριών ασφαλείας στον κόσμο παρακολουθώντας πάνω από 31 δισ. διευθύνσεις URLs και ανιχνεύοντας χιλιάδες συμβάντα ασφαλείας ανά δευτερόλεπτο), θα παρουσιάσουν σύγχρονες λύσεις που παρέχουν απόλυτη προστασία των δεδομένων της κάθε επιχείρησης (ανεξαρτήτως μεγέθους) από το συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο των απειλών του κυβερνοχώρου.

    Άλλωστε, όλο και περισσότερα δεδομένα διακινούνται πλέον στο cloud και με τους περισσότερους χρήστες να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους από φορητές συσκευές, η Symantec επικεντρώνει την στρατηγική της στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων και ταυτοτήτων, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στο cloud, on-premise ή transit.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημος διανομέας της Symantec στην Κύπρο είναι η εταιρεία Logicom.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles