21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Σουηδία – Γαλλία 2-0

    Τι κι αν βαθμολογικά ήταν αδιάφοροι μιας και είχαν ήδη αποκλειστεί; Οι Σουηδοί κατέβηκαν στον αγώνα με τους Γάλλους αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και όχι απλά δεν έγιναν έρμαια στις ορέξεις των αντιπάλων τους αλλά τους κέρδισαν κιόλας με 2-0, αποδίδοντας και όμορφο ποδόσφαιρο. Τυχεροί οι «Τρικολόρ» που είδαν τους Ουκρανούς να χάνουν στο άλλο παιχνίδι και έτσι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Euro.

    Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τους Σουηδούς να τα βάζουν με την τύχη τους όταν στο 10ο λεπτό ο Toivonen είχε προσπάθεια στο δοκάρι. Οι ευκαιρίες συνέχισαν να χάνονται εκατέρωθεν αφού και οι Γάλλοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη βραδιά τους. Με το πέρας του πρώτου μισάωρου πάντως οι δύο ομάδες χαλάρωσαν, ο ρυθμός μοιραία έπεσε και έτσι οδηγηθήκαμε στο δεύτερο μέρος με το σκορ στο 0-0. Εκεί οι Σουηδοί μπήκαν σαφώς πιο δυνατά σε σχέση με τους αντιπάλους τους και η όρεξή τους μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Larsson έβγαλε τη σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Zlatan Ibrahimovic με ένα εντυπωσιακό γυριστό πέτυχε το ομορφότερο ίσως γκολ της διοργάνωσης.

    Ο Hugo Lloris συνέχισε να έχει αρκετή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο αφού οι Σουηδοί έβγαιναν με χαρακτηριστική άνεση απέναντί του, κάτι που προς το τέλος του αγώνα συνέβη και με τον Isaksson αφού οι Γάλλοι με το πέρασμα της ώρας κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Η τελευταία τους ευκαιρία χάθηκε στο 84’ με τον Giroud. Στη συνέχεια υπέστησαν καθίζηση και έτσι μάλλον φυσιολογικά οι Σουηδοί έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Sebastian Larsson.

     

    Οι συνθέσεις

    Σουηδία: Isaksson, Granqvist, Mellberg, J. Olsson, M. Olsson, Svensson (Holmen 79’), Kallstrom, Larsson, Ibrahimovic, Bajrami (Wilhelmsson 46’), Toivonen (Wernbloom 78’)

    Γαλλία: Lloris, Debuchy, Rami, Mexes, Clichy, Diarra, Nasri (Menez 77’), M’Vila (Giroud 83’), Ben Arfa (Malouda 59’), Ribery, Benzema

     

    Τα γκολ

    Ibrahimovic 54’, Larsson 90’ – –

     

    Οι κάρτες

    Svensson, Holmen – Mexes

     

    Δείτε βίντεο

     


    Sweden vs France 2-0 All Goals And Highlights… από kofiswag

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles