20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    2 tricks για να βγαίνει η βαλίτσα σας πρώτη από το αεροπλάνο

    Οι διακοπές του Πάσχα και το καλοκαίρι είναι πλέον κοντά. Αργά ή γρήγορα, οι περισσότεροι από εμάς θα ετοιμάσουμε βαλίτσα, θα μεταβούμε στο πλησιέστερο αεροδρόμιο και θα μπούμε στο αεροπλάνο, με την ελπίδα να μεταβούμε σε προορισμούς που θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας. Μέχρι εδώ όλα καλά! Ποιο είναι όμως το «εκνευριστικό» μέρος αυτής της διαδικασίας; Φυσικά, το να περιμένουμε 2 ώρες μέχρι η βαλίτσα μας να βγει από το αεροπλάνο, τη στιγμή που άλλοι συνεπιβάτες έχουν πάρει τα πράγματά τους και έχουν μπει ήδη στο αυτοκίνητο!

    Πως θα βγει πρώτη η βαλίτσα σας

    Μην ανησυχείτε όμως, γιατί υπάρχει λύση! Αν θέλετε να γλιτώσετε την άσκοπη αναμονή, μπορείτε να εφαρμόσετε 2 απλά tricks που θα αυξήσουν κατά πολύ την πιθανότητα η βαλίτσα σας να βγει πρώτη. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της New York Post, η καλύτερη τεχνική για να γλιτώσετε την ταλαιπωρία είναι να ζητήσετε ένα αυτοκόλλητο που να γράφει “Εύθραυστο” και να το κολλήσετε πάνω στη βαλίτσα. Το προσωπικό του αεροδρομίου παραδοσιακά φορτώνει στο τέλος τις αποσκευές που απαιτούν προσοχή γιατί μπορεί να σπάσει κάτι μέσα εύκολα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν πρώτες στο διάδρομο μετά την προσγείωση.

    Ένας άλλος τρόπος που φαίνεται να λειτουργεί είναι να κάνετε τελευταίοι check in. Και σε αυτή την περίπτωση τα πράγματά σας θα φορτωθούν τελευταία στο αεροπλάνο και θα βγουν νωρίτερα όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες προτεραιότητας. Βεβαιωθείτε απλώς ότι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου έχουν τοποθετήσει στη δική σας αποσκευή το κατάλληλο αυτοκόλλητο.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles