13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    2 Will Smith είναι καλύτεροι από έναν… στο νέο trailer του Gemini Man!

    O Will Smith ετοιμάζεται για να κάνει το δυναμικό του κινηματογραφικό comeback με το Gemini Man, μια sci-fi ταινία στην οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον κλωνοποιημένο νεότερο εαυτό του! Με τον πολυβραβευμένο Ang Lee να κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα, ο Will Smith παίζει το ρόλο ενός γερασμένου δολοφόνου, ο οποίος προσπαθεί να βγει… εκτός παιχνιδιού. Δυστυχώς για εκείνον, ο κλώνος του, ονόματι Junior, είναι στο κατόπι του και όπως σωστά μαντέψατε έχει έναν και μόνο στόχο, να τον βγάλει από τη μέση!

    Will Smith

    Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το εν λόγω φιλμ, είναι ότι ο σκηνοθέτης Ang Lee ζήτησε από τον Smith να υποδυθεί «επίτηδες» με χειρότερο τρόπο το νεότερο εαυτό του, οπότε αν μη τι άλλο αυτό αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για το δημοφιλή ηθοποιό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο γνωστός πρωταγωνιστής πολλές φορές πριν να υποδυθεί τον Junior καθόταν και έβλεπε τις πρώτες παραγωγές στις οποίες είχε λάβει μέρος και στις οποίες ήταν αρκετά άπειρος. Αναμφίβολα, αυτός ο διπλός ρόλος θα μας βοηθήσει να δούμε τον «Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ» να ξεδιπλώνει πλήρως το υποκριτικό του ταλέντο. Στο Gemini Man, το ρόλο του κακού παίζει ο πάντοτε απολαυστικός Clive Owen, με τη ταινία να κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου. Πατήστε το Play και απολαύστε το δεύτερο πραγματικά καταιγιστικό trailer…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles