22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    20-24 Ιουλίου 2020 η αξιολόγηση των προτάσεων SEED-COVID και INNOVATE-COVID που προκρίθηκαν στη Β΄Φάση

    Από 20-24 Ιουλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση των προτάσεων που εγκρίθηκαν και προσχωρούν στη Β΄ Φάση, των Προγραμμάτων Επιχειρηματικής Καινοτομίας SEED-COVID/0420 και INNOVATE-COVID/0420 του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

    Σημειώνεται ότι στη Β’ Φάση Αξιολόγησης, η αξιολόγηση των προτάσεων γίνεται από ανεξάρτητη επιτροπή αξιολόγησης, στην οποία συμμετέχουν εμπειρογνώμονες με επιχειρηματικό υπόβαθρο. Στο πλαίσιο της Β’ Φάσης Αξιολόγησης, μέλος της ομάδας παρουσιάζει, μέσω διαδικτύου, το προτεινόμενο έργο στα μέλη της Επιτροπής, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν διευκρινήσεις και να συζητήσουν το περιεχόμενο της πρότασης με τους εκπροσώπους της ομάδας υλοποίησης του έργου. Η τελική απόφαση για τη χρηματοδότηση μίας πρότασης από το ΙδΕΚ, είναι στην κρίση της Επιτροπής.

    Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κοινοποιείται στον Συντονιστή Έργου η σχετική Έκθεση Αξιολόγησης στην οποία τεκμηριώνεται το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής. Η απόφαση της Επιτροπής είναι τελεσίδικη και δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής ένστασης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles