15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    20 τραυματίες σε event-φιάσκο της LG για το G2!

     Είσαι η LG και διοργανώνεις promo events για το επικείμενο λανσάρισμα της νέας ναυαρχίδας σου, του G2, προσφέροντας σε λίγους τυχερούς μερικές συσκευές δώρο. Τι μπορεί να πάει στραβά; Αν τα δώρα βρίσκονται μέσα σε ιπτάμενα μπαλόνια και οι συμμετέχοντες έχουν αεροβόλα όπλα, σίγουρα δε θα έχει ευτυχή κατάληξη η όλη υπόθεση…

    lgg2fail1

    Κάτι τέτοιο συνέβη σε event της εταιρίας στη Σεούλ πριν λίγες μέρες, ονόματι “G in the cloud”, το οποίο είχε προβληθεί αρκετά από τα μέσα ενημέρωσης και τα social media, έτσι αρκετοί ήταν οι παρευρισκόμενοι που ήλπιζαν να κερδίσουν ένα δωρεάν G2. Ας μη ξεχνάμε πως η τιμή λιανικής του στη Ν. Κορέα αντιστοιχεί σε 850 περίπου δολλάρια, οπότε καταλαβαίνετε πως το κίνητρο ήταν τεράστιο. Η κεντρική ιδέα ήταν η εξής: 100 κουπόνια για ισάριθμες δωρεάν συσκευές τοποθετήθηκαν μέσα σε μπαλόνια, τα οποία κάποια στιγμή αφέθηκαν ελεύθερα στον αέρα. Κοινώς, ξαφνικά 85.000 δολλάρια βρέθηκαν να ίπτανται!

    Δε γνωρίζουμε με ποιό τρόπο υποτίθεται πως οι συμμετέχοντες θα κατάφερναν να πιάσουν τα μπαλόνια, ωστόσο το σίγουρο είναι πως αρκετοί ήταν εξοπλισμένοι με αεροβόλα όπλα και αιχμηρά αντικείμενα και άρχισαν να στοχεύουν τα μπαλόνια αδιακρίτως. Το τι ακολούθησε μπορείτε να το φανταστείτε εύκολα. Περίπου 20 άτομα τραυματίστηκαν μέσα στο χάος, είτε από τα σφαιρίδια των όπλων, είτε στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν κάποιο κουπόνι ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους. Κάποιοι από τους 20 χρειάστηκαν να μεταβούν σε νοσοκομείο για να πρώτες βοήθειες και νοσηλεία. Oι λίγοι υπάλληλοι ασφαλείας που βρίσκονταν στο σημείο δε μπόρεσαν να κάνουν πολλά απέναντι στο ασυγκράτητο πλήθος.

    lgg2fail2

    Φυσικά η LG απολογήθηκε άμεσα για τα έκτροπα και ακύρωσε τα υπόλοιπα προγραμματισμένα events που θα πραγματοποιούσε σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, για λόγους ασφαλείας. Επιπλέον προσφέρθηκε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα των ατόμων που τραυματίστηκαν, ενώ ο εμπνευστής του event μάλλον θα πρέπει να το σκεφτεί καλύτερα στο μέλλον πριν διοργανώσει κάτι αντίστοιχο.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles