22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το BlackBerry Passport πουλάει 200.000 μονάδες μέσα σε μόλις δύο ημέρες!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο κόσμος της τεχνολογίας περιστρέφεται διαρκώς γύρω από το iPhone 6… Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα σημαντικά smartphones που κάνουν την εμφάνιση τους αυτή την περίοδο, όπως για παράδειγμα το Passport της BlackBerry, το οποίο κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου. Η BlackBerry ανακοίνωσε ότι συσκευή τα πήγε πολύ καλά στο launch της, καθώς μέσα σε μόλις 2 ήμερες αποκαλύφθηκε ότι πουλήθηκαν περισσότερες από 200.000 συσκευές.

    passport2

    Σίγουρα, το παραπάνω νούμερο απέχει πολύ από τα 10 εκατομμύρια iPhone 6 που πουλήθηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες, παρόλα αυτά το ξεχωριστό BlackBerry Passport σίγουρα τράβηξε την προσοχή όλων εκείνων που παραμένουν πιστοί στη γνωστή καναδική εταιρεία. Το Passport δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο να τραβήξει τη προσοχή, ενός πιο business και power user κοινού, με την BlackBerry όμως να δημιουργεί μία ναυαρχίδα, η οποία όμως να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους users (για να δείτε τα tech specs και video της πατήστε εδώ). Αυτό που καθιστά ξεχωριστό το Passport από άποψη σχεδίασης είναι ότι ουσιαστικά ο χρήστης του καλείται να κάνει χρήση τόσο του physical QWERTY πληκτρολογίου, όσο και ενός virtual, το οποίο ενεργοποιείται μέσω της touch screen της συσκευής. Ενδεικτικό της πρώιμης πετυχημένης πορείας της συσκευής είναι ότι τα αποθέματα του Passport που υπήρχαν στο Amazon, εξαντλήθηκαν μέσα σε 6 μόλις ώρες, ενώ το διαθέσιμο stock  που υπήρχε μέσα από το επίσημο site της BlackBerry εξαντλήθηκε σε 10 ώρες. passport-2_2

    Αν και τα οικονομικά της BlackBerry τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι εάν υπάρξουν και άλλες συσκευές όπως στη φιλοσοφία του Passport, τότε δεν αποκλείεται τα πράγματα να φτιάξουν για τη γνωστή εταιρεία, η οποία εδώ καιρό έχει μείνει πολύ πίσω σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Ήδη, η καναδική εταιρεία μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσει μία ακόμη συσκευή (πιο κοντά στη κλασική φιλοσοφία της BlackeBerry), ενώ παράλληλα προγραμματίζεται ένα ισχυρό line-up νέων BlackBerries για το 2015.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles