20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πραγματικό Batmobile με μηχανή-τουρμπίνα!

    Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να δείξει ότι είναι κολλημένος με την επιστημονική φαντασία; Να αγοράσει ένα φωτόσπαθο με αισθητήρα κίνησης που ανάβει και παράγει αυθεντικούς ήχους από το Star Wars; Να πάει σε ένα χρυσοχοείο με μία εκτύπωση της επιγραφής από το Lord of the Rings και να παραγγείλει ένα δαχτυλίδι 18 καρατίων με αυτή τη χάραξη; Αν τα παραπάνω σας φαίνονται… too much, ξανασκεφτείτε το.

    Ο Αμερικάνος Casey Putsch κατάφερε να φτιάξει ένα πραγματικό Batmobile. Δεν μετέτρεψε απλώς κάποιο συνηθισμένο αυτοκίνητο, αλλά το έφτιαξε από την αρχή. Για μηχανή χρησιμοποίησε μία τουρμπίνα από ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, ώστε να δώσει στο Batmobile μεγαλύτερη αυθεντικότητα. Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένα iPad που παίζει το ρόλο του φουτουριστικού υπολογιστικού συστήματος στο «φανταστικό» Batmobile.

    Με κίνδυνο να προκαλέσουμε εγκεφαλικά επεισόδια στους αναγνώστες που ανήκουν στη Greenpeace, πρέπει να πούμε ότι η μηχανή-τουρμπίνα λειτουργεί με κηροζίνη, ντίζελ ή καύσιμα αεροσκαφών! Το αξιοζήλευτο όχημα του Casey έχει μάλιστα άδεια κυκλοφορίας, αλλά μόνο για την Αμερική…

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles