20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επίσημα το Ice Cream Sandwich στο Transformer Prime στις 12 Ιανουαρίου

    Με μία ανακοίνωση στη σελίδα της στο Facebook, η Asus έφερε χαρμόσυνα νέα στους απανταχού Android fans. Το Transformer Prime θα αποκτήσει και επίσημα πλέον το πολυπόθητο Ice Cream Sandwich. Λέμε «επίσημα» γιατί έχουν γίνει ήδη κάποιες ανεπίσημες προσπάθειες εγκατάστασης του Android 4.0 στη συσκευή. Η διάθεση της αναβάθμισης θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου και θα προωθηθεί σταδιακά σε όλες τις χώρες. Επίσης, η επερχόμενη έκδοση 8.8.3.33 του firmware θα βελτιώσει την εστίαση της κάμερας, την απόκριση της οθόνης αφής, και τη συμβατότητα με το Android Market.

    Εκτός αυτών, η Asus σχολίασε και κάποια παράπονα χρηστών σχετικά με την απόδοση του GPS, αποδίδοντας οποιαδήποτε προβλήματα στο μεταλλικό περίβλημα της συσκευής. Διευκρίνισε ότι το Transformer Prime δεν έχει κατασκευαστεί με κύριο γνώμονα τη δορυφορική λήψη, και έτσι είναι αναμενόμενο να έχει χαμηλότερη απόδοση από τις εξ ορισμού συσκευές πλοήγησης.

    Τέλος, η εταιρεία σχολίασε και τα παράπονα χρηστών για το κλείδωμα του bootloader στο Transformer Prime. Πέταξε λοιπόν το μπαλάκι στις εταιρείες παροχής περιεχομένου, ισχυριζόμενη ότι αυτές επιμένουν σε τέτοια μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων. Σαν πρόσθετη αιτιολογία, η Asus είπε ότι θέλει να προστατέψει πολλούς χρήστες που προσπαθούν να επέμβουν στο software και καταλήγουν με χαλασμένη συσκευή. Τουλάχιστον συμπλήρωσε ότι αναπτύσσει ένα επίσημο εργαλείο ξεκλειδώματος του bootloader για την κοινότητα των modders. Προειδοποίησε όμως ότι έτσι παραβιάζεται η εγγύηση της συσκευής, και ότι η υπηρεσία ενοικίασης βίντεο από τη Google δεν θα είναι πια διαθέσιμη.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles