18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Xbox «720»: ναι στο BluRay, όχι στα μεταχειρισμένα παιχνίδια

    Όσο περνάει ο καιρός, τόσο οργιάζουν οι φήμες για τις παιχνιδομηχανές νέας γενιάς. Οι τελευταίες αναφορές από ανώνυμα στελέχη της αγοράς του gaming, αφορούν το επόμενο Xbox, χαϊδευτικά Xbox 720 (360×2).

    Λέγεται ότι η νέα κονσόλα της Microsoft θα ξεφορτωθεί το απλό DVD drive ώστε να ενσωματώσει επιτέλους BluRay. Παιχνίδια όπως το Mass Effect 2 και το LA Noire, που καταλαμβάνουν δύο η περισσότερα DVD-ROM στο Xbox 360, είχαν επωφεληθεί από τη μεγαλύτερη χωρητικότητα του BluRay στο Playstation 3, απαιτώντας μόνο ένα δισκάκι, το καθένα.

    Άλλες αναφορές έκαναν λόγο για ένα σύστημα που θα απαγορεύει τη χρήση μεταχειρισμένων παιχνιδιών, χωρίς όμως να δοθούν τεχνικές λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα γίνει αυτό.

    Σαν να μην έφταναν αυτά, το επόμενο Xbox είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μαζί με το Kinect 2, το οποίο η Microsoft σκοπεύει να εξοπλίσει με βελτιωμένη και εμπλουτισμένη αναγνώριση κινήσεων.

    Θέλετε κι άλλα? Οι συνάδελφοι του Major Nelson ίσως φτιάξουν ένα χειριστήριο μικρότερων διαστάσεων για τη νέα παιχνιδομηχανή. Το υπάρχον gamepad του Xbox 360 είναι αισθητά μικρότερο από το «τέρας» του πρώτου Xbox. Συνεχίζει όμως να είναι πιο ογκώδες από το άριστης εργονομίας DualShock της Sony για τα PS2 και PS3.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles